12:05 Horoskop Čuveni turski astrolog Murat otkriva: Za ove znakove 2025. će biti paklena, daviće se u dugovima
13:05 Horoskop Merkur prelazi u Jarca: Ova 3 horoskopska znaka očekuju povoljne promene do 28. januara
15:35 Horoskop Godišnji horoskop turskog astrologa za 2025.: Blizanci počinju sa blagoslovom, Jupiter donosi veliku sreću Ovnu i Vodoliji
07:22 Horoskop Pod uticajem najjačih planeta ulaze u potpuno novu eru: Astrolog predviđa velike promene u 2025. za ljude u ovim godinama
21:35 Horoskop Veliki finansijski horoskop za 2025. godinu: Ko nalazi nov izvor prihoda, a kome pare "padaju sa neba"
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za 18. decembar: Blizancima nesuglasice sa partnerom, Lavu korak napred u karijeri, Vaga u centru pažnje
09:31 Horoskop NOVČANI HOROSKOP ZA JANUAR 2025. Ribama drastične promene u karijeri i finansijama, Škorpiji neočekivani priliv, Strelcu dobitak na sreću
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac