09:11 Horoskop Za njih će početak godine biti kao iz bajke: Tri horoskopska znaka u januaru će dobiti brdo para
13:37 Horoskop Stižu zaslužene nagrade: Ova 4 znaka horoskopa očekuje sreća krajem 2024. godine, da li ste među njima?
11:30 Horoskop Iza slatkog osmeha kriju zle namere: Ovi znakovi Zodijaka nikad nisu iskreni prijatelji, prvi bi vam zabili nož u leđa
08:05 Horoskop Neće znati šta će sa parama: Ova 4 znaka u 2025. godini čeka neizmerna sreća, sve će im ići od ruke, dok će se drugi mučiti
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...
19:05 Horoskop Ova dva znaka će u oktobru doslovno ostvariti sve svoje snove: Evo kome drugi jesenji mesec donosi duboku transformaciju
09:15 Horoskop Tranzit Sunca u trigonu sa Plutonom donosi eksploziju emocija: Poslednja nedelja septembra donosi sreću za 3 znaka Zodijaka
14:03 Horoskop Ako se njima zamerite, nagrabusili ste: 3 znaka Zodijaka su najveća zlopamtila, spremni su na sve
19:31 Horoskop Horoskop za utorak, 30. jul: Vodolije čekaju neprijatnosti na poslu, a Bikove problemi u porodici
20:30 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 5. jul: Rakovi, sledi vam prelep period, Jarčevi, kreću turbulencije u ljubavi
18:05 Horoskop Pun mesec u Jarcu krenuo je da melje sve pred sobom: Dva horoskopska znaka su na žestokom udaru
18:30 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, iskoristite period od 11. jula: Nećete znati šta vas je snašlo
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac