08:25 Horoskop Tvrdoglavi su i ne odustaju dok ne bude po njihovom: Tri znaka koja izlaze kao pobednici iz svađa
19:34 Ispovesti Gosti u kafiću ne veruju šta gledaju: Uzela je dečkov telefon i ušla u poruke, njegova reakcija je zgrozila prisutne
19:30 Lepota i Moda Digla se velika bura na Instagramu oko šminke Gven Stefani: Jedni kažu "kapa dole", a drugi da je prematora za ovakav mejkap
12:30 Ispovesti Zatekla je SVEKRVU u njihovoj spavaćoj sobi: Frapirala se kada je videla ŠTA RADI pod izgovorom da želi da spasi porodicu
22:30 Horoskop Naslutite iz iskustva o kome se radi: Ovo su dva NAJKONFLIKTNIJA horoskopska znaka, ne pokušavajte da im se suprostavite
18:30 Horoskop Ovi horoskopski znaci POBEĐUJU u svakoj raspravi: Njihovim OŠTRIM argumentima niko ne može da PARIRA
20:30 Ispovesti O zahtevu ove SVEKRVE ceo svet priča: Poginuo joj je sin jedinac, a od snaje je tražila da OSTANE trudna, njen zahtev je bio užasan
16:00 Dom i saveti Izbacite iz kuće biljke koje donose SVAĐU i PROBLEME: Ako ih imate u kući možda će biti razlog vašeg RASKIDA sa partnerom
16:06 Porodica "Moja SVEKRVA je došla iz PAKLA"": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
18:10 Poznati Mesijeva majka NE PODNOSI svoju snajku: Umalo da im pokvari VENČANJE, a razlog je RAZBESNEO sve fudbalerove poštovaoce
18:05 Ispovesti Šta čekaš, kad ćeš da se UDAŠ? Ne pitam ni ja tebe "Što se NE RAZVEDEŠ", a život ti se RASPADA
09:29 Porodica Da li se SVAĐATE više nego ikada? Možda je u pitanju sindrom "SAGOREVANJA", javite se doktoru!
21:55 Lepota i Moda "Za te pare kupim ugaonu i još mi ostane za ćevape": Cena jednog parfema digla žene u Srbiji na noge
21:25 Ispovesti Samohrana majka usvojila dvoje dece: Ono što je otkrila kasnije promenilo im je živote zauvek
20:54 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35, bez dinara je, a evo kroz kakav pakao je prošla
20:25 Dom i saveti Toplu hranu u frižider? Svi čekamo da se ohladi, mislimo da je rizično, a evo šta kažu eksperti
19:52 Lepota i Moda Frizeri preporučuju ovu jeftinu namirnicu: Savršena je za farbanu kosu, pomaže da joj se vrati sjaj i glatkoća
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 28.jul: Škorpije čeka pakleni dan, a Vodolije bolje da drže jezik za zubima