21:40 Porodica Evo šta se desi kada MAMA počne da ŠTRAJKUJE: Nema čistog veša, a razbacana obuća "krasi" svaki ĆOŠAK
09:47 Zdravlje Endokrinolog Tijana Dangubić TVRDI: Uzrok SALA na stomaku NIJE loša ISHRANA, evo gde grešite pa vam se gomilaju masne naslage
18:30 Ispovesti Rodila je dete i dala komšijama spisak ZABRANA: Nisam smela ni auto da parkiram u garaži posle 18h
20:16 Porodica Najčudniija VEROVANJA u Srbiji koja i dalje imaju JAKO značenje: Zašto ne smemo da POKLANJAMO upaljač ili PEVATI za vreme ručka?
13:08 Porodica "Da li si sigurna da s njim želiš dete": Posvađali se oko POROĐAJA mnogo pre trudnoće i svi se pitaju da li je ovaj čovek GLUP ili bezosećajan
11:53 Porodica Evo šta se dešava sa ORGANIZMOM kada vičemo: Štetimo ZDRAVLJU više nego što mislimo, istaživanja DOKAZALA da LJUTI ljudi ŽIVE MANJE
10:35 Porodica Ako pričate o OVIM stvarima, zadesiće vas NESREĆA: ČETIRI stvari se ne govore ni NAJBLIŽIM ljudima
21:26 Porodica Ona misli da ipak zna sve bolje od vas?! Ovo je najbolji način da izbegnete svađu sa SVEKRVOM!
20:30 Porodica Ceo svet mu se SRUŠIO: Pobesneli MUŽ je zbog jedne IZJAVE momentalno tražio test očinstva
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac