16:41 Poznati Oko ovoga se najčešće svađaju kraljevska deca: Princ Vilijam otkrio koju muku muči sa svojim klincima
12:31 Horoskop Bolje nemojte sa njima, svađaćete se stalno: Ovo su najtoksičnije kombinacije horoskopskih znakova, jedni sa drugima nikako ne mogu
19:36 Ispovesti Ostavila sam supruga samo 12 sati nakon venčanja: Njegova familija je toliko bila nesnosna, da sam morala da pobegnem
15:36 Porodica "Radije bih umrla od gladi, nego dinar tražila od dece": Zora (68) podelila svoju muku zbog odnosa sa sinovima i ćerkom
17:27 Ispovesti Skandal na sahrani: Svađa komšinica prerasla u tuču, ljudi u šoku, niko ne veruje čime su se bavile
16:14 Ispovesti Kad je saznala šta je uradila usledila je drama: Snaja zabranila svekrvi da čuva unuku, šta vi mislite ko je u pravu?
18:44 Porodica Baka poslala unuka gladnog u krevet: Njen postupak razbesneo je mnoge, a tek kad čujete razlog iznenadićete se
20:54 Ispovesti Izbio rat na "mamećoj grupi": Da li je "normalno" da majka ćerki (9) kupi kremu za depilaciju jer joj smetaju dlake?
08:47 Zdravlje Najbolje rešenje za svađu: Evo kako da savladate ljutnju i sprečite da vam pokvari dan
14:25 Porodica "Ovo nije devojka koju sam ja vaspitavala": Rođena ćerka joj se gadi, a i možda će i vama kad saznate razlog
19:35 Ispovesti "Dobila sam nervni slom zbog svekrve": Došla je kući sa posla, stan je bio poluprazan, evo šta joj je uradila sa stvarima
22:02 Horoskop Život vas mazi: Rođeni u ova 3 horoskopska znaka dobijaju sve što zaslužuju u četvrtak, 24. jula, tuga više ne postoji
21:31 Zdravlje Osnovna stvar, ali ljudi ne znaju: Stomatolog otkriva kada treba prati zube, mnogi mahom prave istu grešku
21:00 Dom i saveti Martina rerna blista: Od kad je počela ovako da je čisti ruke je ne bole, metoda ne može biti jednostavnija
20:30 Lepota i Moda Podmladila se za 20 godina: Glumica se odrekla plave i braon kose, sada fura samo ovu nijansu, a vole je i Srpkinje
19:57 Porodica Prsten na ruci je sitnica: Kada čujete ove reči, odmah ćete znati da vas partner iskreno voli
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 24. jul: Device da poslušaju intuiciju, Ribe da se fokusiraju na novac, a ostali?