08:00 Dom i saveti Jedan detalj je NAJBITNIJI kada je u pitanju vaš NOVČANIK: Od toga zavisi vaše BOGATSTVO i kako da ga privučete
14:30 Porodica Ako želite da se vaša deca jednog dana "kupaju" u PARAMA dajte im ova IMENA: Slava i BOGATSTVO im je onda SUĐENO!
19:00 Dom i saveti Uradite OVO i gledajte kako NOVAC sam dolazi: Bitno je uradite sve KORAKE i privućete ogromno BOGATSTVO
09:25 Dom i saveti Ove REČI novac privlače kao MAGNET: Izvovarajte ih 21 DAN i posmatrajte kako se vaše BOGATSTVO uvećava
13:42 Horoskop U DATUMU rođenja je SVE zapisano: Krije se TAJNA bogatstva za svaku osobu, evo da li su vam USPEH i novac zagarantovani
16:10 Porodica Tri pravila za više NOVCA u NOVČANIKU: Ako želite da se OBOGATITE, ovo morate da URADITE!
12:50 Horoskop Ovo su NAJSREĆNIJI ljudi po horoskopu: Bogatstvo im je ZAGARANTOVANO, pitanje je vremena
13:15 Dom i saveti Stari rituali za BOGATSTVO koji zasigurno RADE POSAO: Promenite ove sitnice i novac ćete privlačiti kao magnet!
21:15 Dom i saveti Aktivirajte zone BOGATSTVA u svom domu: Stavite OVE predmete na određena mesta i tako ćete privući mnogo NOVCA
12:32 Horoskop Numerolozi tvrde da svako ima svoj NOVČANI broj: Izračunajte ga i privucite ogromno BOGATSTVO u život
22:01 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila: "Kada vam budem otkrila jednu gadnu naviku gostiju, razmislićete dvaput da li želite da se ukrcate na brod!"
21:32 Zdravlje Sardina dijeta je novi hit u mršavljenju: Ubrzava metabolizam, a kilogrami samo nestaju - ali u ovome je caka
21:18 Poznati Hirurg iz pakla unakazio joj anđeosko lice: Danas ima 80 godina i proklinje dan kada je otišla pod nož - evo kako sad izgleda!
20:53 Zdravlje Ko ne sme da pije magareće mleko? Jeste zdravo, ali nije za svakoga - ako imate ove zdravstvene probleme, bolje nemojte
20:30 Poznati Šarlot bacila princa Vilijama potpuno u drugi plan: Poveo je na utakmicu, a zbog onog što je uradila u VIP loži, kažu da krv nije voda!
20:04 Zdravlje Jednog dana sam iz čista mira zaboravila ime deteta: To je bio samo uvod u pakao koji je sledio - za mene više ništa nije bilo isto