13:28 Poznati Bekamovi puni kao brod: Njihov dokumentarac je najgledaniji, zapanjićete se kad čujete koliko su zaradili
16:00 Poznati "Koliko imaš na računu?": Dečak ostavio princa Vilijama bez teksta pitanjem, evo šta mu je odgovorio
22:22 Dom i saveti Četiri feng šui saveta kako da privučete blagostanje: Aktivirajte ugao novca u domu koji će doneti bogastvo
10:35 Poznati Prljavi detalji razvoda ne prestaju da isplivavaju: Uskoro bivša žena Kevina Kostnera teško podnosi gubitak bogatstva
08:01 Ispovesti "Ja sam trofejna žena, on mi sve plaća": Udala se bogatog i 25 godina starijeg muža i sad se hvali kako troši njegov novac
09:00 Dom i saveti Privlači siromaštvo, a imate ga u torbi: Izbacite jednu stvar i preko noći će vaš novčanik biti pun
18:36 Poznati Ona je najbogatija glumica na svetu: Milione nije zaradila od glume, nego od posla kome su se svi smejali
19:30 Horoskop Numerologija otkriva da li ćete u životu imati NOVAC: U narednom periodu za ovaj broj će se PARE LEPITI!
20:50 Horoskop Do LETA mogu da očekuju VELIKO BOGATSTVO: Svemir je na strani ova tri znaka, njihovo je samo da zamisle želju
08:35 Dom i saveti Ako NEMATE NOVCA, odbijate ga NEGATIVNOM ENERGIJOM: Evo kako da NAUČITE da ga PRIVUČETE i postanete BOGATAŠI
12:29 Lepota i Moda Ovog proleća nosimo suknje: Beli model nas je raspametio, lepši davno nismo videli, a sve zahvaljujući jednom detalju
11:37 Poznati Mislio je da mu nema pomoći, prošao je kroz pakao: Teško bolestan glumac otkrio šta se dogodilo nakon 5 meseci lečenja
11:13 Horoskop Najsrećniji datumi u aprilu za svaki znak horoskopa: Tada pitajte za povišicu plate, rešavajte sukobe, donosite odluke
10:48 Dom i saveti Ma kakva soda bikarbona za čišćenje! Ova namirnica košta 15 dinara, a bolje od nje skida kamenac i ukorelu masnoću
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite