08:01 Ispovesti "Ja sam trofejna žena, on mi sve plaća": Udala se bogatog i 25 godina starijeg muža i sad se hvali kako troši njegov novac
09:00 Dom i saveti Privlači siromaštvo, a imate ga u torbi: Izbacite jednu stvar i preko noći će vaš novčanik biti pun
18:36 Poznati Ona je najbogatija glumica na svetu: Milione nije zaradila od glume, nego od posla kome su se svi smejali
19:30 Horoskop Numerologija otkriva da li ćete u životu imati NOVAC: U narednom periodu za ovaj broj će se PARE LEPITI!
20:50 Horoskop Do LETA mogu da očekuju VELIKO BOGATSTVO: Svemir je na strani ova tri znaka, njihovo je samo da zamisle želju
08:35 Dom i saveti Ako NEMATE NOVCA, odbijate ga NEGATIVNOM ENERGIJOM: Evo kako da NAUČITE da ga PRIVUČETE i postanete BOGATAŠI
08:00 Dom i saveti Ova boja u domu donosi sreću u novoj godini, a nije CRVENA: Evo kako da privučete dobru energiju u 2023.
22:24 Horoskop Njima će se svet okrenuti NAOPAČKE: U 2023. godini ovom ZNAKU stiže ogromno BOGATSTVO, drugi mogu da očekuju i RAZVOD i avanture
17:18 Poznati Anika je NAJBOGATIJA Srpkinja: Ovako izgledaju njena DVA doma na DVE elitne lokacije, sve SIJA od glamura
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor
11:35 Dom i saveti Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite
11:05 Poznati Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet
10:35 Lepota i Moda Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala