10:30 Ispovesti Poverila se majci i zadobila "nož u leđa": "Slučajno sam saznala da me VERENIK laže, a ona vuče sve KONCE"
20:01 Dom i saveti Ovu BILJKU svaka kuća mora da ima: Veruje se da je MAGNET ZA PARE, a pomaže i PUŠAČIMA da ostave duvan!
12:21 Poznati Britni je konačno SLOBODNA: Desilo se ono što je čekala dugih 13 GODINA, pevačica ne skida osmeh sa lica!
21:27 Dom i saveti Biljka "SREĆE" koja služi kao MAGNET ZA PARE: Vodite računa gde je držite u kući, samo ovaj ĆOŠAK privlači novac!
08:00 Poznati Maltretirali je i uništavali, sa 13 godina NAPUSTILA ŠKOLU: Postala je NAJMLAĐA MILIONERKA, a evo čime se danas bavi!
16:40 Ispovesti Nije dobio TO što je očekivao: U naletu besa ovaj momak je bez BLAMA rešio je da ipak traži nešto zauzvrat!
16:16 Porodica SUDSKA ODLUKA: Mora da PLATI bivšoj ženi više HILJADA EVRA zbog obavljanja kućnih poslova!
18:07 Ispovesti Baka (70) nije ni znala šta "krije" u KUĆI: Malo je falilo da baci redak DIJAMANT, koji vredi bezobrazno MNOGO PARA!
13:43 Ispovesti Dala je OTKAZ i saznala da duguje poslodavcu 17.000 EVRA: Ovako su u jednom salonu ucenjivali frizere da ostanu po nekoliko GODINA!
17:30 Ispovesti Prava DAMA BEZ BLAMA: Došla je da se ofarba i u sred sređivanja upitala FRIZERE za uslugu, čim su joj okrenuli leđa ona im je NAPAKOSTILA!
19:41 Dom i saveti Pridržavala se plana za ŠTEDNJU do tančina i za TRI godine kupila sebi STAN: Ovako izgleda njen "recept" za USPEH!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore