15:15 Horoskop Za njih će se NOVAC lepiti kao od šale: Za ova ČETIRI horoskopska znaka nikad nije bio POVOLJNIJI finansijski period
09:59 Horoskop Čim ustanete ujutru, uradite OVO ako želite više NOVCA: Novčanik će vam biti PUN, a prihodi će se povećavati
21:20 Dom i saveti Izbacite NEGATIVNU energiju iz svog novčanika: Privucite više PARA, tajna je u OVOJ efikasnoj metodi
11:57 Dom i saveti Uneli ste MALER u svoj dom: Ovaj nameštaj donosi SVAĐU i NEMAŠTINU, a ova navika izaziva BESPARICU!
16:24 Horoskop ŠEST znakova će uživati u OBILJU koje im donosi LETO: Oni će imati odlične POSLOVNE prilike i mnogo NOVCA
13:50 Dom i saveti Veruje se da OVA BILJKA donosi pravo BOGATSTVO: Mnogi su se "oparili" kada PROCVETA, ali se to retko dešava, evo šta da radite sa njom
17:25 Dom i saveti Kako KRISTALI utiču na ljude? Mnogi tvrde da im je sve krenulo NABOLJE čim su ga stavili oko ruke!
14:05 Horoskop Ovo je JEDINI način da uvek imate PARE u novčaniku: Samo TRI stvari su vam potrebne za materijalno BLAGOSTANJE cele PORODICE
18:00 Porodica Sujeverje u Srbiji vezano za poklanjanje PRAZNOG novčanika: Dovoljno je ovo da UBACITE kako bi uvek bio PUN PARA
15:59 Dom i saveti Stavite ovaj CVET na trpezarijski sto: Ova biljka je ČUDO jer DUPLIRA novac u kući, ali i donosi sreću ukućanima
11:40 Dom i saveti Ovo je NAJBOLJI SAVET za uštedu NOVCA: Napravite sebi malo BOGATSTVO, svako veče uradite jedno i pare će se gomilati
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra