10:25 Lepota i Moda Haljina Džej Lo koju treba da ima svaka žena: Savršeno ističe struk i fantastičan je izbor kada želite da izgledate mršavije
18:30 Poznati Stil je nasledila od svoje majke, kraljice Leticije: Princeza Leonor u haljini od 2.500 dinara koja stoji svim ženama
17:35 Lepota i Moda Ovo je njen najlepši autfit do sad: Jelena Tomašević u jarko crvenoj haljini oduševila ljubitelje mode
14:01 Poznati Haljina Nine Badrić san je svake žene: Krije stomak i kukove, sužava figuru, lepršava je i jedna je od najlepših ove sezone
13:10 Poznati Ana ostavila mnoge bez komentara svojim stajlingom: Cvetna haljina je idealna, ali šta je sa obućom?
12:30 Lepota i Moda Stil Aleksandre Radović rado kopira svaka žena: Njen omiljeni model haljine je istovremeno damski, ali i provokativan
18:35 Poznati "Koliko lepa žena može sebe da upropasti": Megan Foks u najprovokativnijem izdanju do sad, haljina je otkrila sve
17:02 Poznati Kraljica Leticija ovog puta odstupila od svog stila: Cvetna midi haljina sa dubokim dekolteom oduševila ljubitelje mode
10:18 Poznati Ana Ivanović u cvetnoj haljini koja dobro stoji svima: A tek da vidite papuče, poželećete da ih kupite odmah
10:00 Lepota i Moda Ova haljina je sve samo ne "obična": Žene ne kriju oduševljenje, a koje je zapravo boje?
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom