20:50 Horoskop NJIH ČEKA NAJSTRASTVENIJA GODINA: Neki će se ubijati od posla, a OVI horoskopski znaci neće skidati ruke sa partnera!
11:28 Poznati Tamara Dragičević otkrila zašto nema NIJEDNU scenu sa mužem: "Plakala sam gledajući ga, to me emotivno rastavilo"
20:33 Poznati Izgleda kao da mu je TETKA, ali njemu to ne smeta: Kijano Rivs ne haje za RUŽNE komentare na račun njenog izgleda!
09:00 Ispovesti "Tri godine mi se klela u VEČITU ljubav, a ja izigravao IDIOTA": Momak na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji izazvao BURU komentara
22:00 Ispovesti Ceo SVET je saznao šta će oni raditi za BOŽIĆ: Devojka je otkrila šta će pokloniti dečku, a na njegovu reakciju nećete ostati ravnodušni!
12:29 Porodica RUSKI PSIHOLOG SUROVO O ŽENAMA: Novac je kamen SPOTICANJA, a ovako bi trebalo da se odnosite prema njemu, ako želite da sačuvate BRAK!
12:13 Poznati Suprug je DVA PUTA pokušao da je ubije: Život Maje Volk je poput filma, lekari su joj davali MESEC dana života, pobedila je rak, a sada živi punim plućima
23:00 Porodica Devojke nemojte da se RAZOČARATE: Kada je ljubav u pitanju, ovako funkcioniše MUŠKI mozak i moramo da priznamo da smo IZNENAĐENI
15:56 Horoskop Kako se HOROSKOPSKI Znakovi ponašaju nakon RASKIDA: Ko moli za OPROŠTAJ, a ko odmah traži novog PARTNERA
22:03 Lepota i Moda Najbolja je za žene sa tankom i slabom kosom: Odmah vraća volumen, čim je osušite izgleda kao da ste tek izašli iz frizerskog salona
21:31 Dom i saveti Spremaju je odavnina, ali ovako apsolutno niko u Srbiji: Profesionalni kuvari ovo dodaju u pileću supu, ukusom će raspametiti sve
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak