12:30 Horoskop Jedan HOROSKOPSKI znak će najviše imati SREĆE u julu: Stižu im FILMSKE prilike, dobiće dosta NOVCA, ali će biti i nove LJUBAVI
22:00 Porodica Ruski PSIHOLOG Mihail Labvorski otkriva: Istinsku LJUBAV i SREĆU možete da privučete jedino na OVAJ način!
13:32 Horoskop U narednih 7 dana pucaju VARNICE: Ovi znakovi pronalaze LJUBAV svog života, neki će se susreti i sa BIVŠIMA
09:40 Horoskop Imaju NAJVIŠE sreće koja će ih pratiti do KRAJA godine: 4 znaka će se "kupati" u PARAMA, stižu novi POSLOVI, ali i LJUBAV
10:52 Horoskop Njih će SREĆA pratiti u stopu do 23. OKTOBRA: Ovi znakovi će najviše PROFITIRATI, dok će neki sresti PRAVU ljubav
15:45 Dom i saveti Novčanik može da bude SAMO u jednoj od 5 boja: Od toga zavisi vaš PROSPERITET, pogledajte šta to govori o BUDUĆIM finansijama
18:27 Horoskop Datum kada ste se "SMUVALI" otkriva da li ćete OSTATI ZAJEDNO: Evo kakva vas BUDUĆNOST čeka i da li vaša veza ima ikakve šanse
20:00 Ispovesti Mislila je da je vara, pa saznala ŠOKANTNU istinu: Ispovest para čija je LJUBAV jača od toga ko je kog POLA
23:00 Dom i saveti Pet koraka do samoprihvatanja: Naučite da VOLITE sebe, a evo par saveta odakle da počnete
16:44 Ispovesti Zakazali su sastanak preko DRUŠTVENE MREŽE: "Samo sam ga obavestila da sam JAKO RUŽNA, kako ne bi pobegao ODMAH"
15:29 Ispovesti "Svastika me JAKO PRIVLAČI, maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila
10:20 Poznati Ni mrtvu je ne štede: Neoprostiv čin najboljih drugarica Ejmi Vajnhaus naveo da se ljudi zapitaju "gde će im duša!?"
09:58 Horoskop Veliki preokret do kraja godine: Mars od 15. decembra menja sudbinu svakog znaka – a njima se smeši neverovatna sreća
09:37 Dom i saveti Post na mladi Mesec briše teret i otvara novi život: Ko uradi ovo 24 sata, kaže da se čuda događaju
09:14 Dom i saveti Kad omiljena sarma napravi haos: Ni slučajno nemojte jesti klseli kupus ako imate neku od ovih bolesti
08:53 Dom i saveti Niko više ne pravi sa prezlama: Profesijonalni kuvar kaže da uz ovaj dodatak nastaju najsočnije faširane šnicle
08:28 Poznati Sećate li se lepotice koja je zavela Toma Kruza? Danas ima 63 godine, niko je ne prepoznaje