Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : ljubav

Ispovest udovice Milorada Pavića: "Bila sam mu prvo ljubavnica, imali smo odnose 100 dana bez prestanka", pisac je od Jasmine bio stariji 31 godinu
17:30 Poznati

Ispovest udovice Milorada Pavića: "Bila sam mu prvo ljubavnica, imali smo odnose 100 dana bez prestanka", pisac je od Jasmine bio stariji 31 godinu

Sonali Čandra
08:45 Ispovesti

"Imam 35 godina i DEVICA sam, ne mogu da nađem LJUBAV": Žena tvrdi da su RODITELJI krivi, a evo kakvi joj se MUŠKARCI sada javljaju

Šta je sindrom Merilin Monro? Devet od deset žena PREPOZNA sebe u OVOM opisu
15:40 Porodica

Šta je sindrom Merilin Monro? Devet od deset žena PREPOZNA sebe u OVOM opisu

Svi oni se lako VRAĆAJU starim LJUBAVIMA: Četiri ZNAKA koja opraštaju sve iako ih partner RAZOČARA
16:35 Horoskop

Svi oni se lako VRAĆAJU starim LJUBAVIMA: Četiri ZNAKA koja opraštaju sve iako ih partner RAZOČARA

Zašto LAJKUJEŠ ako nećeš da me MUVAŠ? Šta se desilo muškarcima pa umesto da pozovu na piće, radije "lupaju" srca po mrežama
19:30 Porodica

Zašto LAJKUJEŠ ako nećeš da me MUVAŠ? Šta se desilo muškarcima pa umesto da pozovu na piće, radije "lupaju" srca po mrežama

Ovi ZNAKOVI će do KRAJA godine dobiti SVE što POŽELE: Jedni će dobiti POSAO o kom sanjaju, NOVAC će dolaziti sa svih strana, a oni će upoznati LJUBAV svog života
09:51 Horoskop

Ovi ZNAKOVI će do KRAJA godine dobiti SVE što POŽELE: Jedni će dobiti POSAO o kom sanjaju, NOVAC će dolaziti sa svih strana, a oni će upoznati LJUBAV svog života

Seksolozi se "kunu" u ovu POZU: Može da traje CELO VEČE i garantuje duplo veći užitak za NJU!
23:00 Porodica

Seksolozi se "kunu" u ovu POZU: Može da traje CELO VEČE i garantuje duplo veći užitak za NJU!

Kineski horoskop za OKTOBAR predviđa USPEH: Jedan znak će plivati u PARAMA, a OVAJ će pronaći pravu LJUBAV
20:50 Horoskop

Kineski horoskop za OKTOBAR predviđa USPEH: Jedan znak će plivati u PARAMA, a OVAJ će pronaći pravu LJUBAV

Srce
11:32 Zdravlje

Bol u GRUDIMA, srce lupa kao LUDO: Ljudi misle da je INFARKT, a zapravo je nešto mnogo "opasnije"

OVA 4 znaka će upoznati LJUBAV svog života: Sve će se rešiti do ZIME, jedan mora da PAZI da ne upadne u ZAMKU
09:25 Horoskop

OVA 4 znaka će upoznati LJUBAV svog života: Sve će se rešiti do ZIME, jedan mora da PAZI da ne upadne u ZAMKU

Stavite PRSTEN na ovaj prst i privucite SREĆU: Ako se nalazi na OVOM, u život će vam stići NOVAC i LJUBAV
15:00 Porodica

Stavite PRSTEN na ovaj prst i privucite SREĆU: Ako se nalazi na OVOM, u život će vam stići NOVAC i LJUBAV

PET znakova kojima stiže VELIKA LJUBAV: Imaće susret sa SRODNOM dušom, život će im se PROMENITI iz korena
14:00 Horoskop

PET znakova kojima stiže VELIKA LJUBAV: Imaće susret sa SRODNOM dušom, život će im se PROMENITI iz korena

1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 37 38
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cikorija
11:43 Dom i saveti

Najzdravija zamena za kafu: Nepravedno je zaboravljena, a daje energiju za čitav dan

Shutterstock/yaalan
09:37 Dom i saveti

Post na mladi Mesec briše teret i otvara novi život: Ko uradi ovo 24 sata, kaže da se čuda događaju

sarma
09:14 Dom i saveti

Kad omiljena sarma napravi haos: Ni slučajno nemojte jesti klseli kupus ako imate neku od ovih bolesti

milanske krmenadle
08:53 Dom i saveti

Niko više ne pravi sa prezlama: Profesijonalni kuvar kaže da uz ovaj dodatak nastaju najsočnije faširane šnicle

zimnica
18:55 Dom i saveti

Ruskinje ovako čuvaju zimnicu: I nikada im se ne kvari, zato što koriste trik koji provereno radi

watch-icon

Preporučujemo

stolica
12:22 Porodica

Ljudi se razvode i raskidaju veze zbog "teorije stolice": Kažu da kad je jednom čujete, ništa više nije isto, partnera gledate drugim očima

demi lovato
12:03 Poznati

Nisam ni slutila da ćemo postati ljubavnici: Pomogao mi je da rešim veliki problem i tako smo se zbližili

cikorija
11:43 Dom i saveti

Najzdravija zamena za kafu: Nepravedno je zaboravljena, a daje energiju za čitav dan

bol
11:23 Zdravlje

Simptomi zapušenih krvnih sudova: Mnogi ne obraćaju pažnju na njih, a mogu izazvati infarkt

domaćica iz Dubaija
11:03 Ispovesti

Svaki dan dobijam 70.000 evra za džeparac! Domaćica iz Dubaija zakukala, objasnila šta sve mora da trpi, a šta joj je strogo zabranjeno

Shutterstock
10:42 Lepota i Moda

Zaboravite na kreme: Vitamin C bolje deluje na kožu kada se unese ishranom, a najviše ga ima u ovim namirnicama

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.