15:45 Dom i saveti Novčanik može da bude SAMO u jednoj od 5 boja: Od toga zavisi vaš PROSPERITET, pogledajte šta to govori o BUDUĆIM finansijama
18:27 Horoskop Datum kada ste se "SMUVALI" otkriva da li ćete OSTATI ZAJEDNO: Evo kakva vas BUDUĆNOST čeka i da li vaša veza ima ikakve šanse
20:00 Ispovesti Mislila je da je vara, pa saznala ŠOKANTNU istinu: Ispovest para čija je LJUBAV jača od toga ko je kog POLA
23:00 Dom i saveti Pet koraka do samoprihvatanja: Naučite da VOLITE sebe, a evo par saveta odakle da počnete
16:44 Ispovesti Zakazali su sastanak preko DRUŠTVENE MREŽE: "Samo sam ga obavestila da sam JAKO RUŽNA, kako ne bi pobegao ODMAH"
15:29 Ispovesti "Svastika me JAKO PRIVLAČI, maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila
22:30 Porodica Uz pomoću ovih CAKA osvojićete vašeg MUŠKARCA ZAUVEK: Četiri stavke koje morate znati!
21:30 Porodica Čuveni RUSKI PSIHOLOG OTKRIO: Na ovaj način VODITE LJUBAV ako želite da vam uvek bude DOBRO
21:10 Dom i saveti Ova ŽIVOTINJA privlači samo SREĆU: Ako je budete držali na ovom MESTU vaš BANKOVNI račun će se duplo POVEĆATI
14:22 Porodica PRIVUCITE ljubav u svoj život: Izaberite JEDNO SRCE i otkrijte kada upoznajete svoju SRODNU DUŠU
11:14 Ispovesti Ova devojka je BRAKU sa BESKUĆNIKOM: Odbio je kada mu je ponudila NOVAC a onda je usledilo nešto NEOČEKIVANO
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!