17:42 Porodica Ljudi sa VISOKOM inteligencijom imaju ČETIRI problema: Sa ovim IZAZOVIMA se uvek bore, da li se prepoznajete?
14:14 Horoskop Ovim ZNAKOVIMA stiže ogroman PREOKRET u ljubavi: Poravnanje Sunca i Venere produbljuje EMOTIVNE veze, ali svi moraju da PAZE na jedno
17:30 Poznati Ispovest udovice Milorada Pavića: "Bila sam mu prvo ljubavnica, imali smo odnose 100 dana bez prestanka", pisac je od Jasmine bio stariji 31 godinu
08:45 Ispovesti "Imam 35 godina i DEVICA sam, ne mogu da nađem LJUBAV": Žena tvrdi da su RODITELJI krivi, a evo kakvi joj se MUŠKARCI sada javljaju
16:35 Horoskop Svi oni se lako VRAĆAJU starim LJUBAVIMA: Četiri ZNAKA koja opraštaju sve iako ih partner RAZOČARA
19:30 Porodica Zašto LAJKUJEŠ ako nećeš da me MUVAŠ? Šta se desilo muškarcima pa umesto da pozovu na piće, radije "lupaju" srca po mrežama
09:51 Horoskop Ovi ZNAKOVI će do KRAJA godine dobiti SVE što POŽELE: Jedni će dobiti POSAO o kom sanjaju, NOVAC će dolaziti sa svih strana, a oni će upoznati LJUBAV svog života
23:00 Porodica Seksolozi se "kunu" u ovu POZU: Može da traje CELO VEČE i garantuje duplo veći užitak za NJU!
20:50 Horoskop Kineski horoskop za OKTOBAR predviđa USPEH: Jedan znak će plivati u PARAMA, a OVAJ će pronaći pravu LJUBAV
11:32 Zdravlje Bol u GRUDIMA, srce lupa kao LUDO: Ljudi misle da je INFARKT, a zapravo je nešto mnogo "opasnije"
12:40 Dom i saveti Recite zbogom kamencu u kuvalu: Uklonite ga ovom prirodnom mešavinom koja čini čuda
11:50 Horoskop Ostaće bez dinara ove zime: Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš!
11:25 Zdravlje Cink ne deluje ako ga pijete uveče: Evo u koje vreme treba uzimati suplemente da bi imali efekat
10:59 Zdravlje Najbolja riba za zdravlje mozga: Doktorka tvrdi da usporava njegovo starenje, evo koliko često treba da se jede
10:33 Dom i saveti Domaća čorba koja štiti od virusa: Laka je za pripremu, a obavezna je bar jednom nedeljno