20:43 Ispovesti Ljubav bez granica! Karlo je učinio nezamislivo kako bi osvojio srce lepe Sare, sada su "IT" par na TikTok-u
12:15 Poznati Tom Kruz opet zaljubljen: Evo ko je fatalna Ruskinja koja je opčinila slavnog glumca, njen buran život podseća na filmsku priču
10:01 Ispovesti Prešla pola planete da bi videla bivšeg dečka, a on je ovo učinio: O njegovoj reakciji pričaju milioni
09:41 Porodica Ne trčite mu u zagrljaj: Pre nego što se vratite bivšem, odgovorite iskreno na ova pitanja
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
18:19 Poznati "Ona je mene smuvala": Dečko Tejlor Svift otkrio malo poznate detalje o njihovoj vezi, ovo su svi čekali
15:36 Porodica Kako znati da ste pronašli srodnu dušu? Odgovor dolazi od slavnog francuskog pisca i krije se u "sitnicama", nepogrešive su!
20:58 Porodica Kako da znate da je on "taj"? Svemir vam ukazuje da ste pronašli srodnu dušu na 5 načina
20:47 Ispovesti "Na početku sam mislila da će to biti „poslovna transakcija“: Htela da ga opelješi, ali se zaljubila u 33 godine starijeg
17:30 Poznati Njihova veza je "trenutno na steroidima": Bredli Kuper odlepio za 20 godina mlađom Điđi Hadid
14:54 Poznati "Oni su zaljubljeniji nego ikad": Prijatelji Šarliz Teron tvrde da je veza sa zgodnim Balkancem postala još ozbiljnija
19:05 Horoskop Najgori parovi zodijaka: Ovan nikako ne može sa drugim Ovnom, jasno je kao dan, a šta je sa ostalima?
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari