09:37 Horoskop Za njih će ZIMA imati POSEBNO značenje: TRI znaka će pronaći svoju SRODNU dušu, njima se smeši NOVA veza
16:00 Horoskop Ovaj HOROSKOPSKI znak će se konačno OBOGATITI u 2023. godini: Sve će im ići od RUKE, jedna situacija će im PROMENITI ceo život!
13:20 Ispovesti Oko za oko - zub za zub i svi ostadosmo SLEPI i krezavi: Kada ćeš shvatiti da druga ŽENA ne može da "UKRADE" tvog muža ako on to NE ŽELI!
21:35 Horoskop Sledi period IZNENAĐENJA i dramatičnih promena: Pomračenje KRVAVOG Meseca donosi velike PROMENE i haos, naročito OVIM znakovima
17:42 Porodica Ljudi sa VISOKOM inteligencijom imaju ČETIRI problema: Sa ovim IZAZOVIMA se uvek bore, da li se prepoznajete?
14:14 Horoskop Ovim ZNAKOVIMA stiže ogroman PREOKRET u ljubavi: Poravnanje Sunca i Venere produbljuje EMOTIVNE veze, ali svi moraju da PAZE na jedno
17:30 Poznati Ispovest udovice Milorada Pavića: "Bila sam mu prvo ljubavnica, imali smo odnose 100 dana bez prestanka", pisac je od Jasmine bio stariji 31 godinu
08:45 Ispovesti "Imam 35 godina i DEVICA sam, ne mogu da nađem LJUBAV": Žena tvrdi da su RODITELJI krivi, a evo kakvi joj se MUŠKARCI sada javljaju
16:35 Horoskop Svi oni se lako VRAĆAJU starim LJUBAVIMA: Četiri ZNAKA koja opraštaju sve iako ih partner RAZOČARA
19:30 Porodica Zašto LAJKUJEŠ ako nećeš da me MUVAŠ? Šta se desilo muškarcima pa umesto da pozovu na piće, radije "lupaju" srca po mrežama
21:31 Porodica Niko ne zna koliko je važan drugi dan posle praznika: Posle Blagovesti obavezno ispoštujte ove 4 stvari, donose blagoslov
20:29 Lepota i Moda Metoda koja je raspametila sve: Koža posle nje mekana kao kod beba, ali samo na jedan način se pravilno četka telo
20:08 Dom i saveti U koje boje nikako ne valja farbati jaja za Uskrs? Niko ne misli na ovo, a nemate pojma koliko je važno
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 8. april: Jedan znak treba da sluša unutrašnji glas, ima nešto važno da vam poruči
19:00 Lepota i Moda Ni za one od "glatke" kože, ni za lakovane — za ove torbe će se otimati žene u Srbiji: 2025. godina će biti u stilu ovih modela, vraća se moda iz 90ih
18:26 Dom i saveti Štedite novac i ne bacate hranu, što je najbitnije: Evo kako da vam jagode ne istrule čak 3 nedelje