13:46 Ispovesti Sredio sam ZUBE u Turskoj i sad mi se svi SMEJU: U noćnom klubu izgledam kao SVETILJKA (VIDEO)
18:55 Ispovesti "Nadam se da ćeš UMRETI": Proveo je 12 godina kao "BILJKA", a zatim mu je majka uputila ove reči, posle izvesnog vremena se sve PROMENILO
09:35 Ispovesti "Trudna SUPRUGA mi je ZAGORČALA život": Ispovest muškarca kom je BRAK preseo zbog ženinih HORMONA, u njenom sedmom mesecu trudnoće on želi RAZVOD
10:01 Ispovesti Emotivna ISPOVEST muškarca koji je uništio BRAK: "Supruga me uhvatila sa njenom SESTROM, ne znam kako da joj se ISKUPIM"
20:00 Lepota i Moda Pogledajte njegove ČARAPE i saznajte kakav je TIP: Ako preovladava OVA boja, čuvajte ga se
18:45 Ispovesti Osetio JAKE BOLOVE u stomaku i posetio LEKARA: Na OPERACIONOM stolu je shvatio da je rođen kao ŽENA
11:30 Ispovesti Ljubavnik bez trunke ODEĆE beži preko TRAVNJAKA: Muž zatekao ŽENU na delu i sve SNIMIO
15:29 Ispovesti "Svastika me JAKO PRIVLAČI, maštam o tome da sam s NJOM u krevetu": Bio je iskren pred svojom ŽENOM, a evo šta mu je ona uradila
21:26 Ispovesti Eskort muškarac otkrio šta žene STVARNO žele: U krevetu NIJE BITNA ni dužina ni MINUTAŽA, muškarci su ostali u NEVERICI
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove