12:00 Porodica Da li se muškarci PLAŠE samo BRAKA: OTKRIJTE da li vas vaš muškarac SAMO TESTIRA ili želi za ZAUVEK
19:14 Ispovesti Ispovest ESKORT DAME: "Plaćali su mi za DOBRO ODRAĐEN posao, ali mi se desilo ono čega sam se NAJVIŠE PLAŠILA"
13:34 Ispovesti MILIONER traži SUPRUGU preko OGLASA: Ovo su uslovi koje potencijalna PARTNERKA mora da ispuni! Neki će vas ozbiljno iznervirati!
11:55 Porodica Ostavljaju žene, farbaju kosu, jure mlađe devojke: Šta je KRIZA srednjih godina kod MUŠKARACA?!
20:57 Porodica Ako se ovako postavite na početku VEZE, onda će vam biti VERAN do sudnjeg dana: Zbog ovoga muškarci biraju da se SKRASE!
08:00 Ispovesti Mladić PRAVOSLAVAC zaprosio MUSLIMANKU, međutim - MORAO je da je OSTAVI, a onda je saznao da je TRUDNA!
22:53 Ispovesti OČEVU SMRT još nisu preboleli, a MAJKA je pronašla NOVOG DEČKA: Brat i sestra su očajni - "Ne želimo zamenu za tatu!"
17:14 Ispovesti "Bio sam LJUBOMORNO govedo" Ovaj SRBIN gorko se kaje zbog stvari koju je uradio supruzi, da li posle ovoga ima ispravke?!
15:20 Zdravlje Merio se na STOČNOJ vagi: Za 15 meseci smršao je neverovatnih 143 kilograma, a povod je i više nego opravdan!
08:00 Porodica Savet za devojke o kom ovih dana piše ceo svet - PROMENIĆE VAM SE LJUBAVNI ŽIVOT NAKON OVOGA!
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka