17:30 Ispovesti On je MUŠKA POSLOVNA PRATNJA: Nedeljno zarađuje BASNOSLOVNU sumu, ono što žene najčešće traže, muškarci ne mogu ni da ZAMISLE
17:40 Dom i saveti Atraktivne ŽENE naprosto privlače muškarce koji nisu za njih: Evo zbog čega dolazi do toga
13:33 Porodica Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend
13:30 Ispovesti "Živim u braku bez se*sa 33 godine": Najiskrenije ISPOVESTI muškaraca i žena koji su USKRAĆENI za intimne odnose, ali ne žele da ostave svoje partnere
13:35 Lepota i Moda "Ja sam MUŠKARAC koji uvija KOSU i sređuje obrve": David kaže da su sve ŽENE oduševljene njegovim UMEĆEM, volele bi da njihove "JAČE POLOVINE" rade ISTO
09:53 Ispovesti Moj SUPRUG je čudno reagovao na SESTRINU objavu TRUDNOĆE: Molim vas pomozite, zbog ove stvari ne znam šta da radim
16:50 Ispovesti Žene šta radite sa FILTERIMA? Muškrac POBESNEO nakon SASTANKA- "NJENE FOTOGRAFIJE su obična PREVARA"
18:00 Porodica Dve OSOBINE kod žena koje privlače MUŠKARCE: Ostavljaju MOĆAN trag i nije takve DAME lako zaboraviti
13:46 Ispovesti Sredio sam ZUBE u Turskoj i sad mi se svi SMEJU: U noćnom klubu izgledam kao SVETILJKA (VIDEO)
18:55 Ispovesti "Nadam se da ćeš UMRETI": Proveo je 12 godina kao "BILJKA", a zatim mu je majka uputila ove reči, posle izvesnog vremena se sve PROMENILO
09:35 Ispovesti "Trudna SUPRUGA mi je ZAGORČALA život": Ispovest muškarca kom je BRAK preseo zbog ženinih HORMONA, u njenom sedmom mesecu trudnoće on želi RAZVOD
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!