Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : voditeljka

Bila je PRVA DAMA Dnevnika: Lepa kao boginja, muškarci su MOLILI za malo njene pažnje, ostala je zauvek sama
18:42 Poznati

Bila je PRVA DAMA Dnevnika: Lepa kao boginja, muškarci su MOLILI za malo njene pažnje, ostala je zauvek sama

Cela Jugoslavija OBOŽAVALA je ovu ženu: Glas Stake Đorđević bio je prepoznatljiv, a evo kako provodi dane u penziji!
17:51 Poznati

Cela Jugoslavija OBOŽAVALA je ovu ženu: Glas Stake Đorđević bio je prepoznatljiv, a evo kako provodi dane u penziji!

"Krevet se ispod mene TRESAO od groznice, bilo je JAKO ozbiljno": Voditeljka otkrila muke sa KORONA virusom
10:20 Poznati

"Krevet se ispod mene TRESAO od groznice, bilo je JAKO ozbiljno": Voditeljka otkrila muke sa KORONA virusom

Otišla je na REDOVNU kontrolu i saznala da ima TUMOR: Voditeljka Milica Kon otkriva o kome je mislila u trenucima pre OPERACIJE
10:14 Poznati

Otišla je na REDOVNU kontrolu i saznala da ima TUMOR: Voditeljka Milica Kon otkriva o kome je mislila u trenucima pre OPERACIJE

"Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život
18:18 Ispovesti

"Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život

Voditeljka je izgubila deo SEBE zbog RAKA, a sada ceo SVET plače zbog njenog oproštajnog pisma: "Dojila sam decu tobom, a sada ZBOGOM"
14:07 Ispovesti

Voditeljka je izgubila deo SEBE zbog RAKA, a sada ceo SVET plače zbog njenog oproštajnog pisma: "Dojila sam decu tobom, a sada ZBOGOM"

Voditeljka se za 10 meseci praktično prepolovila, ANETA je smršala čak 30 KILOGRAMA, nećete je prepoznati na PRVI pogled
08:43 Zdravlje

Voditeljka se za 10 meseci praktično prepolovila, ANETA je smršala čak 30 KILOGRAMA, nećete je prepoznati na PRVI pogled

Samo zbog nje mnogi obožavaju "Slagalicu": Kristina Radenković otvorila vrata svog doma, voditeljka posebno uživa u jednom kutku!
13:00 Poznati

Samo zbog nje mnogi obožavaju "Slagalicu": Kristina Radenković otvorila vrata svog doma, voditeljka posebno uživa u jednom kutku!

Slavlje u domu poznate VODITELJKE: Rodila se MEZIMICA pre očekivanog termina
16:16 Poznati

Slavlje u domu poznate VODITELJKE: Rodila se MEZIMICA pre očekivanog termina

Velika TUGA u domu Nikoline Pišek - voditeljki PREMINUO najbliži član porodice!
17:46 Poznati

Velika TUGA u domu Nikoline Pišek - voditeljki PREMINUO najbliži član porodice!

Nina Kolundžija za Naj ženu: “Operisala sam tumor pankreasa, 17 dana sam bila u bolnici, jedva sam stala na noge”
16:47 Poznati

Nina Kolundžija za Naj ženu: “Operisala sam tumor pankreasa, 17 dana sam bila u bolnici, jedva sam stala na noge”

DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Voditeljka Nataša Aksentijević smršala preko 20 kilograma, pa izbacila fotku sa JAHTE
16:16 Poznati

DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Voditeljka Nataša Aksentijević smršala preko 20 kilograma, pa izbacila fotku sa JAHTE

1 2 3 4 5 6 7 8
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

paradajz
09:35 Dom i saveti

Ne dozvolite da plamenjača uništi vaš paradajz: Preventivne mere koje zaista rade

hortenzije
08:30 Dom i saveti

Ni žega im neće moći ništa: Evo kako da vam hortenzije bujaju tokom čitavog leta

zid
21:32 Dom i saveti

Zidovi će izgledati kao da ste ih tek okrečili: Ovaj rastvor rešava i fleke za koje ste mislili da ih je nemoguće skinuti

prodaja stana
20:06 Dom i saveti

Za sve one koji žele da prodaju stan: Ako imate ovaj komad nameštaja u dnevnom boravku - kupci neće ni pomisliti da uzmu ključ!

teflonski tiganj
18:46 Dom i saveti

Nismo ni svesni šta držimo u kuhinji: Evo zbog čega izgrebani tiganj treba momentalno baciti!

watch-icon

Preporučujemo

horoskop
10:02 Horoskop

Veliki poslovni horoskop za jul i avgust: Novac je Jarčevima zagarantovan, Lavovima veliki iskorak napred, za dva znaka iznenadni debakl

paradajz
09:35 Dom i saveti

Ne dozvolite da plamenjača uništi vaš paradajz: Preventivne mere koje zaista rade

jaja
09:02 Zdravlje

Savršen izvor proteina: Ekspert otkriva koliko treba da pojedemo jaja za doučak, nemojte preterivati

hortenzije
08:30 Dom i saveti

Ni žega im neće moći ništa: Evo kako da vam hortenzije bujaju tokom čitavog leta

Prijanka Čopra
22:01 Lepota i Moda

Ona je najlepša žena u univerzumu: Čak ni ožiljak na licu joj ne može ništa - i dalje je boginja!

zid
21:32 Dom i saveti

Zidovi će izgledati kao da ste ih tek okrečili: Ovaj rastvor rešava i fleke za koje ste mislili da ih je nemoguće skinuti

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.