18:42 Poznati Bila je PRVA DAMA Dnevnika: Lepa kao boginja, muškarci su MOLILI za malo njene pažnje, ostala je zauvek sama
17:51 Poznati Cela Jugoslavija OBOŽAVALA je ovu ženu: Glas Stake Đorđević bio je prepoznatljiv, a evo kako provodi dane u penziji!
10:20 Poznati "Krevet se ispod mene TRESAO od groznice, bilo je JAKO ozbiljno": Voditeljka otkrila muke sa KORONA virusom
10:14 Poznati Otišla je na REDOVNU kontrolu i saznala da ima TUMOR: Voditeljka Milica Kon otkriva o kome je mislila u trenucima pre OPERACIJE
18:18 Ispovesti "Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život
14:07 Ispovesti Voditeljka je izgubila deo SEBE zbog RAKA, a sada ceo SVET plače zbog njenog oproštajnog pisma: "Dojila sam decu tobom, a sada ZBOGOM"
08:43 Zdravlje Voditeljka se za 10 meseci praktično prepolovila, ANETA je smršala čak 30 KILOGRAMA, nećete je prepoznati na PRVI pogled
13:00 Poznati Samo zbog nje mnogi obožavaju "Slagalicu": Kristina Radenković otvorila vrata svog doma, voditeljka posebno uživa u jednom kutku!
16:47 Poznati Nina Kolundžija za Naj ženu: “Operisala sam tumor pankreasa, 17 dana sam bila u bolnici, jedva sam stala na noge”
16:16 Poznati DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Voditeljka Nataša Aksentijević smršala preko 20 kilograma, pa izbacila fotku sa JAHTE
10:02 Horoskop Veliki poslovni horoskop za jul i avgust: Novac je Jarčevima zagarantovan, Lavovima veliki iskorak napred, za dva znaka iznenadni debakl
09:02 Zdravlje Savršen izvor proteina: Ekspert otkriva koliko treba da pojedemo jaja za doučak, nemojte preterivati
22:01 Lepota i Moda Ona je najlepša žena u univerzumu: Čak ni ožiljak na licu joj ne može ništa - i dalje je boginja!
21:32 Dom i saveti Zidovi će izgledati kao da ste ih tek okrečili: Ovaj rastvor rešava i fleke za koje ste mislili da ih je nemoguće skinuti