Otišla je na REDOVNU kontrolu i saznala da ima TUMOR: Voditeljka Milica Kon otkriva o kome je mislila u trenucima pre OPERACIJE

Vesti 23.10.2021 10:14 0

Harizmatična voditeljka je nedavno otkrila ko joj je bio najveća podrška i koje su joj misli prolazile kroz glavu dok je dobijala anesteziju u operacionoj sali

Otišla je na REDOVNU kontrolu i saznala da ima TUMOR: Voditeljka Milica Kon otkriva o kome je mislila u trenucima pre OPERACIJE

Printscreen/Instagram

Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" o supruga, jednog od naših predstavnika na Evroviziji, Marka Kona, nedavno je bila primorena da se povuče sa javne scene pošto joj je na redovnom pregledu otkriven rak dojke.

Milica Kon, nedavno se ponovo vratila na "posao", ali o operaciji leve dojke ali i celom događaju priča sa knedlom u grlu.

Naime, harizmatična voditeljka je nedavno otkrila ko joj je bio najveća podrška i koje su joj misli prolazile kroz glavu dok je dobijala anesteziju u operacionoj sali.

 

- Motivacija su mi bila moja deca, ali ja sam bila potpuno "luda", ali sva sreća moja svekrva ja uzela decu. Bila sam sa suprugom Markom kod kuće, on mi je bio neviđena podrška. Kada sam legla na onaj sto i kada su mi stavljali anesteziju ja sam samo na njih mislila. Moja sestra, koja je imala operaciju, ali drugačiju od ove, rekla mi je: "S kakvim mislima ulaziš u anesteziju, tako ćeš se i probuditi" - rekla je Milica na "K1" televiziji.

Ovom prilikom voditeljka je takođe poručila svim ženama koje vode istu ovu borbu da je pored podrške najvažnija pozitivna svest i briga o sebi!

- Svakoga dana radim sat vremena ono što ja hoću. Sipam sebi piće, ja više neću ništa zdravo. Hoću da uživam u životu: pićence, serija, čips - da se smejemo i cerekamo. Decu neka čuvaju muževi, dokle će žene da budu sluge, bebisiterke i kuvarice. Ja sam sada super, puna sam energije. Užasno zvuči ali možda je trebalo ovako nešto da se desi da me mlatne, da se posvetim sebi.

Komentari (0)
Loading