22:00 Poznati Bila je NAJPOPULARNIJE TV lice na našim prostorima, a onda NESTALA: Evo kako danas izgleda prva voditeljka Zvezda Granda (FOTO)
11:15 Poznati Pamtimo je kao VODITELJKU "LETEĆEG STARTA": Aidu Jokanović smo zvali "domaća Hale Beri", sada je drastično promenila imidž i FRIZURU, ali je većina prepoznaje
10:40 Poznati Pamtimo je kao poznato tv lice: Osim što je LEPA KAO ANĐEO, malo ko zna da je ona prva žena Vojina Ćetkovića
15:00 Poznati Skriva NOGE kao zmija: Američka voditeljka otkrila da boluje od NEIZLEČIVE bolesti, a neprirodno NABORANA koža je izazvala ŠOK na društvenim mrežama (FOTO)
16:47 Poznati Voditeljka Nataša Aksentijević o NEMILOM događaju: "Prijavila sam policiji NASILJE i išla kod psihologa"
21:00 Poznati Nekada su svi muškarci LUDELI za njom, a onda je samo nestala: JUGOSLOVENKU oterali sa televizije zbog HALJINE koja je i danas u TRENDU
11:47 Poznati Vodila EMISIJU sa Marijom Kilibardom, a zatim napustila Srbiju: Bivša voditeljka Trećeg kanala vodi USPEŠAN život u Americi, a evo kako sada izgleda
17:55 Poznati Voditeljka Ksenija Bujišić o BORBI za život nakon porođaja: "Bili su to NADLJUDSKI BOLOVI, dve OPERACIJE i mogla bih sve ponovo"
10:40 Zdravlje Poznata VODITELJKA preminula od opake bolesti: Vodila je dugu borbu protiv RAKA CREVA, ovo su simptomi oboljenja
18:45 Poznati Trudnu me je TUKAO, jedva sam PREŽIVELA, ali beba nije: Nakon jezivog događaja, SRPSKA voditeljka je nestala sa malih ekrana, a evo čime se danas bavi
10:30 Poznati Sanja Kužet se PREPOLOVILA: Smršala je 18 kilograma a iz ishrane je IZBACILA samo jednu NAMIRNICU
12:50 Ispovesti Popularna voditeljka PREMINULA u 43. godini: Njena OPROŠTAJNA poruka uzdrmala JAVNOST "idem kući da umrem, moje vreme je ZAVRŠENO"
11:35 Dom i saveti Napravite sredstvo za brisanje prašine: Kuća će blistati mesec dana, zaboravićete kada ste čistili!
11:10 Lepota i Moda 3 stvari koje ženu čine mnogo starijom: Zašto Srpkinje sa 50 izgledaju kao da imaju 57?
10:50 Zdravlje Flurona udar u Srbiji: Sezona gripa na vrhuncu, evo koji su simptomi i ko je najugroženiji
10:47 Dom i saveti Najlepše ukrasi kuću za praznike, svi se njom pred gostima hvale: Kako se pravilo održava božićna zvezda, sa ovim trikovima ima da raste kao iz vode
10:22 Zdravlje Zubi gube belinu zbog njih: Niste ni svesni koliko ove namirnice kvare lepotu vašeg osmeha, a evo šta preporučuju eksperti
09:56 Dom i saveti Ovo su 3 "vampirska uređaja" koji troše struju čak i dok su "isključeni": Evo koje kućne aparate treba obavezno izvaditi iz štekera, u suprotnom samo nabijaju račune