13:03 Dom i saveti MMMM, sam miris će vam otvoriti APETIT: Gurmani će danas hteti da probaju GULAŠ sa pilećim mesom
10:06 Dom i saveti Svake godine ISTA PRIČA: Evo kako da za par SEKUNDI otvorite "ZAPEKLU" teglu bez muke
08:30 Dom i saveti Mnogi se pitaju u čemu je CAKA: Evo zašto su BANANE uvek broj JEDAN na vagi u prodavnici
08:30 Dom i saveti Započnite dan sa ZDRAVIM i laganim doručkom: Probajte ovsenu kašu sa bundevom i orasima
09:11 Zdravlje Psiholozi znaju u čemu je "FORA": Evo zbog čega ste dobili na KILAŽI kada ste odlučili da "batalite" cigarete
10:15 Zdravlje Rešite skoro SVE vaše PROBLEME u KUHINJI: Evo zašto treba da NAUČITE da kuvate i to ŠTO PRE
08:46 Zdravlje Od čega imamo više KORISTI? Dr Perišić objašnjava šta je zdravije AJVAR ili KISELI KUPUS
08:25 Dom i saveti PČELARI apeluju: Nije svaki med "PRAVI", ovako ćete odmah PROVALITI šta ste kupili
08:30 Dom i saveti BOMBASTIČNO UKUSAN POČETAK DANA Napravite ENGLESKI doručak i neka vam sva čula uživaju!
12:55 Dom i saveti Retko ko zna GDE treba čuvati JABUKE: Samo na ovom mestu mogu da potraju i do TRI NEDELJE
09:09 Dom i saveti Male tajne velikih MAJSTORA: Pre nego što počnete da ga KUVATE obavezno OVO uradite sa BROKOLIJEM
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!