17:00 Dom i saveti Da li je OTIŠLA MAST U PROPAST? Kako spasiti jelo koje je previše SLANO, kiselo, LJUTO ili slatko
12:24 Zdravlje Jede samo SIROVO meso i SIROVA jaja, upustila se u ovu DIJETU zbog ozbiljnog PROBLEMA: "Znam da sam malo ČUDNA"!
08:29 Dom i saveti Da li je BEZBEDNO jesti džem koji ima BUĐ na vrhu? Saznajte na vreme da li ste u OPASNOSTI ili ne!
08:00 Dom i saveti Znate li šta je MAKEDONSKA KAJGANA? Otvorite FRIŽIDER, sastojke već imate i uživajte u doručku!
17:30 Dom i saveti Leglo BAKTERIJA i prljavštine: Evo kako PRIRODNIM sredstvima očistite dasku za sečenje!
22:30 Zdravlje Ako ste ŽENA koja radi ovo dok JEDE, onda spadate u rizičnu grupu: Sačuvajte zdravlje i promenite ovu naviku na vreme!
21:02 Poznati Toliko ne voli ove namirnice da ih je ZABRANILA u palati: Za jednu baš ima DOBAR razlog, ali je pomalo "bizaran"
19:30 Dom i saveti Evo šta znači kada SANJATE da jedete musaku, sarmu, pasulj ili grašak: Jedno simbolizuje SVAĐU, a ovo jelo služi kao UPOZORENJE!
08:00 Dom i saveti Domaći ŠTAPIĆI koje do sada niste probali: Dodajte OVU namirnicu i spremite se da pečete REPETE
08:30 Dom i saveti Profesionalni KUVAR otkriva zašto vam je PILETINA uvek suva: Svi prave ovih ŠEST grešaka!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac