18:49 Zdravlje Čim se pojavi na pijaci odmah ga se NAKUPUJTE: Ovo voće zovu "vitaminskom bombom", bez koje je jesen NEZAMISLIVA
16:55 Dom i saveti Za POMFRIT kao iz restorana: Profesionalni kuvar otkriva koji je to TAJNI sastojak, vi ga SIGURNO već imate u KUHINJI
15:15 Zdravlje "Za vreme trudnoće navukla sam se na puder za bebe": Trudnice su priznale šta im se sve JELO u drugom stanju, a lekari APELUJU da je ovo OZBILJNA stvar
14:16 Porodica "Po milosti i pravdi božjoj, oslobađam svoje mlađe potomče": Evo kako to izgleda kada glumac, Stefan Buzurović, napiše OPRAVDANJA za ćerku
11:38 Dom i saveti Nema više "samo da probam": Zbog ove čudne MOLBE u prodavnici, korisnici društvenih mreža ostali su ZGRANUTI
10:19 Dom i saveti Verovali ili ne postoji i ovaj TRIK vezan za ULJE iz flaše: Evo kako da imate potpunu kontrolu nad mlazom
19:54 Dom i saveti Pa i krompir ima krajni ROK UPOTREBE: Ako primetite da je poprimio OVU BOJU, nemojte ga koristiti već ga ODMAH bacite
08:00 Dom i saveti Zbog par propusta u KUHINJI, hrana koju servirate puna je HEMIKALIJA: Još uvek nije kasno da ispravite ove GREŠKE
19:50 Dom i saveti Nutricionisti APELUJU: Prestanite da ŠTEDITE kada je HRANA u pitanju, ovako sebi pravite VELIKI PROBLEM
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica