12:40 Ispovesti Niko ne može da veruje da je ona MAJKA petoro dece: Otkrila je kako se posle porođaja brzo vratila u FIT formu
08:00 Zdravlje Odvojite DNEVNO 15 minuta: Vežbe ZA LEĐ koje će vam MOMENTALNO ukloniti bolove i ispraviti položaj KIČME
08:00 Dom i saveti Da li je bolje ići UJUTRU ili UVEČE u teretanu? Konačno rešena misterija u koje doba dana je ZDRAVIJE vežbati
14:11 Poznati "Moj balans, moja snaga!": Mirjana Karanović pokazala kako ODRŽAVA sjajnu liniju, ove napore retko ko može da IZDRŽI, u SEDMOJ deceniji izgleda kao PRAĆKA
08:30 Lepota i Moda SVAKA VEŽBA JE SVE TEŽA I TEŽA Samo 12 minuta žestokog preznojavanja i sagorevanja kalorija učiniče da se ISTOPI svaki VIŠAK!
17:25 Zdravlje Potrebna vam je PILATES LOPTA i malo volje: Uz samo TRI VEŽBE do čvrste, zategnute i OBLE zadnjice
08:51 Porodica Savet za svakog RODITELJA: Ako imate dilemu koji SPORT je idealan za vaše DETE, mi imamo odgovor
08:00 Lepota i Moda "4x15" je RECEPT za savršene noge: Rešite se viška NASLAGA sa BUTINA, rezultat će vas iznenaditi! (VIDEO)
16:25 Porodica Posle saobraćajke Kristini je rečeno da više nikada neće hodati: Zbog toga njena sestra trenira "KAO LUDA", kada vidite zašto sve će vam biti jasno
16:11 Ispovesti Videla je svoj odraz u ogledalu i podvukla crtu: SAMOHRANA majka ČETVORO dece skinula je 30 kilograma, čim je izbacila ovo iz ISHRANE
21:02 Zdravlje Stručnjaci tvrde: Kada čistite stan sagorevate istu količinu KALORIJA kao da radite kardio VEŽBE
22:00 Dom i saveti Dugmići su svima noćna mora, on sada pokazao trik koji će rešiti sve muke: Prelak je, a rezultati su neverovatni, košulja prava kao strela
21:31 Horoskop 2 horoskopska znaka će doživeti sudbonosne preokrete: Do 1. marta će se sve promeniti, emocije će biti pojačane
20:59 Dom i saveti Osigurajte sebi najlepšu terasu na proleće: Možete ih već sada zasaditi, trpe zimu, a cvetaju već s prvim toplijim danima
20:27 Zdravlje Ovo je najbolji deo dana za merenje pritiska, svi ste do sada grešili: Doktor Petar dao savete zlata vredne, šta treba raditi za "zdravo srce"?
19:59 Poznati Umalo da ceo događaj zaseni skandal zbog njih dvoje: Zašto nisu smeli da se sretnu Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson?
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 18. februar: Bikovi, spremite se za nepredviđene situacije, Lavove očekuje dinamičan dan