17:20 Poznati Kejt Midlton je zasenila svojom lepotom sve prisutne: Drugi dan Vimbldona u boji mente, koja na njoj deluje tako kraljevski
14:50 Poznati Porodica Midlton osramotila Kejt: Veliki skandal je izbio na Vimbldonu, buduća kraljica Britanije bila je ponižena
11:42 Poznati Otmeno, elegantno i svedeno kao i uvek: Kejt Midlton u midi haljini nežno roze boje oduševila ljubitelje mode
15:09 Poznati Tufne kao neprolazan trend: Kejt Midlton u romantičnoj haljini koju treba da ima svaka žena
13:25 Poznati Kejt Midlton zablistala u haljini koju je nosila princeza Dajana: Ovaj kultni stajling nose žene sa stilom, zasenila je sve prisutne
12:30 Lepota i Moda Drago kamenje umesto dugmića: Kejt Midlton u najskupocenijem izdanju i sve poglede je zalepila za sebe
13:50 Lepota i Moda Svetlucava haljina od 5.400 dolara koju je nemoguće zaboraviti: Ivanka Tramp u čuvenoj haljini koju je u istoriju mode upisala Kejt Midlton
14:25 Lepota i Moda Dizajner otkriva da ova visina štikle pretvara svaku ženu u boginju: Kejt Midlton ih nosi i zato uvek izgleda savršeno na fotkama
08:39 Lepota i Moda Klasika i jednostavnost kao oprobani recept: Kejt Midlton se pojavila u blejzeru koji će BEOGRAĐANKE momentalno razgrabiti
18:40 Poznati Princeza od Velsa u modelu sakoa koji je omiljen među Srpkinjama: Može da se nosi uz patike, štikle, baletanke
20:17 Lepota i Moda Gde god da ode svi gledaju samo u nju: Na venčanju godine haljina Kejt Midlton je odnela apsolutnu pobedu
16:15 Lepota i Moda Tajna savršene linije Kejt Midlton krije se u zdravom napitku: Koža joj blista, čisti od toksina i reeguliše kilažu!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac