13:18 Lepota i Moda Frizura inspirisana devedesetim: Nije joj odolela ni Kejt Midlton, skida godine i daje svež izgled
17:26 Poznati Danas je godinu dana od smrti kraljice Elizabete II: Ceo svet priča o haljini Kejt Midlton u kojoj je došla na pomen
14:32 Poznati Ova reč je strogo zabranjena: Dadilja koju je zaposlila Kejt Midlton ovo nikako ne sme da izgovori
18:30 Porodica Dozvoljeno im je da se zaprljaju, gledaju crtane filmove, a jedno je zabranjeno: Deset pravila roditeljstva Kejt Midlton
10:25 Poznati Najintrigantnije snaje na svetu: Tenzija između Kejt i Megan raste svakodnevno, čak je došlo i do suza
13:51 Poznati Mnogim roditeljima se to dešava svaki dan: Kejt upala u pab u Londonu sa neočekivanom molbom
10:03 Poznati Princeza od Velsa izdominirala svojom elegancijom na stadionu: Kejt odabrala komplet koji mogu da nose i starije dame
16:00 Poznati Vojvotkinja Kejt i princ Vilijam planiraju četvrto dete? Zbog ovog videa svi su se zapitali da li stiže beba
14:39 Lepota i Moda Letnja haljina A kroja koja stoji svim ženama: Kejt Midlton i Ivanka Tramp je obožavaju, kojoj bolje stoji?
17:36 Lepota i Moda Danas je drugo krunisanje kralja Čarlsa: Kejt Midlton zablistala na ceremoniji u Škotskoj
14:15 Poznati Elegantna, privlačna i veoma prizemna: Jedan snimak je čist dokaz da je Kejt Midlton ipak "žena iz naroda"
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"