Porodica Midlton osramotila Kejt: Veliki skandal je izbio na Vimbldonu, buduća kraljica Britanije bila je ponižena

Vesti 04.07.2023 14:50 0

Vojvotkinja Kejt svake godine posećuje Vimbldon. Buduća kraljica, kao i njeni roditelji i sestra Pipa, veliki su ljubitelj tenisa

Porodica Midlton osramotila Kejt: Veliki skandal je izbio na Vimbldonu, buduća kraljica Britanije bila je ponižena

EPA

Pre šest godina, porodica Midlton imala je veliki peh koji je imao dalekosežne posledice. Britanci se pitaju da li će se slična situacija desiti i ove godine.

Vojvotkinja Kejt već godinama prisustvuje Vimbldonu kao strastveni navijač. Buduća kraljica Velike Britanije poznata je po svojoj strasti koji gaji prema ovom sportu, a iako joj obaveze ne dozvoljavaju da razvije svoju strast, ona rado podržava igrače tokom mečeva. Porodica Vilijamove žene takođe obično sedi na tribinama. Kejtina majka i sestra, Kerol Midlton i Pipa Midlton, napravile su 2017 veliku grešku, zbog čega su kažnjene . Dame nisu smele u kraljevsku ložu. Morale su da sede pored drugih gostiju koji nisu iz Vindsora.

U 2017, Kerol Midlton i Pipa Midlton... su zakasnile na meč. Prema časopisu Hello, All England Club ima stroga pravila - onom ko kasni nije dozvoljeno ulazak u prestižni Rojal Bok. Nije napravljen izuzetak ni za Kejtinu porodicu.

U narednim godinama, vojvotkinjina porodica je poštovala pravila i sedela u kraljevskoj loži. Britanci se, međutim, svake godine pitaju da li će se ponovo desiti čuveni peh iz 2017. – međutim, pristalice kraljevske porodice smatraju da su dame razmislile o svom lošem ponašanju.

Vilijamova supruga je jednom priznala u BBC-jevom dokumentarcu "Naš Vimbldon" iz 2017. da je bila "osramoćena" ponašanjem svog oca. Majkl Midlton je želeo da zablista pred najboljim teniserom Britanije Timom Henmanom.

 

Komentari (0)
Loading