16:10 Poznati Deda mu se prevrće u grobu: Hari i Megan promenili prezime deci, kraljevska porodica zanemela
14:01 Poznati Bez frizure, haljine i štikli: Kejt Midlton u izdanju "ja sam žena na sve spremna" i mi je dugo ovakvu nismo videli
11:28 Poznati Princ Hari se vraća kući? Želi da nadoknadi izgubljeno vreme s ocem, ali ga Megan sprečava u tome
14:00 Poznati Oglasili se bliski prijatelji: Evo kako teče oporavak Kejt Midlton nakon misteriozne operacije
14:31 Poznati Nije Čarls jedini: Evo ko je sve u kraljevskoj porodici imao rak pluća, debelog creva, dojke, grla...
11:53 Poznati Kralj Čarls ima rak: Princ Hari je odmah odleteo u London, da li će teška dijagnoza pomiriti braću?
14:42 Poznati Španska televizija proširila lažne informacije o Kejt Midlton: Oglasila se kraljevska porodica, evo šta su poručili
21:10 Lepota i Moda Ovom trendu Kejt Midlton nije mogla da odoli: Staklena kosa princeze od Velsa zaludela bjuti svet
14:20 Poznati Uživala pre udaje za princa: Kejt Midlton je živela u Jordanu i ludovala na žurkama u Londonu, da vidite samo kako se oblačila!
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!