Priredila pravi spektakl na Met Gali: Zendaja odabirom haljine potvrdila titulu modne ikone današnjice

Olja Jelić Vesti 07.05.2024 17:37 0

Zendaja je na stepenicama njujorškog muzeja Metropolitan još jednom snažno potvrdila titulu ikone stila

Zendaja

Profimedia

Zvezda filma "Challengers", koja poslednjih nedelja drma svetskim bioskopima, servirala je dva zadivljujuća izdanja, po svemu dostojna ovogodišnje teme Met Gale naziva 'Sleeping Beauties: Reawakening Fashion'.

Službeni dres kod večeri glasio je 'Garden of Time', a u serviranju raskoši Zendaji je očekivano pomogao dugogodišnji stilista Lau Roaš, posluživši se modnom maštom čuvenog britanskog dizajnera Džona Galiana na čelu modne kuće Maison Margiela.

 

 

Njen prvi stajling uključivao je ponoćno plavu kreaciju - reinterpretaciju modela kakvog je Galiano predstavio u Diorovoj kolekciji za sezonu proleće/leto 1999. godine.

U potpunosti ručno oslikana, ova raskošna kreacija isticala se detaljem grozdova, kao i dramatičnim volumenima sjajne tkanine, podebljane ukrasom za glavu dizajnera Stivenaa Džonasa.

Na nedavno završenoj promo turneji filma "Challengers", Zendaja se nije skidala iz belih salonki Christiana Louboutina, a upravo on zaslužan je za novu verziju prepoznatljivih Tabi cipela sa potpisom brenda Maison Margiela, u kakvoj se pojavila na stepenicama njujorškog muzeja Metropolitan.

Dramatičan stajling pratio je i podjednako dramatičan mejkap u maniru ludih dvadesetih, sa tankim obrvama u glavnom fokusu.

BONUS VIDEO:

 

Jelena Vukelić
 

 

Komentari (0)
Loading