Kako ga nije sramota? Kortni Kardašijan pojeo blam kada je videla sebe u ovoj pozi, njen muž je prevršio svaku meru

Vesti 19.04.2024 18:48 0

Poznati članovi Kardašijanine porodice su joj takođe poslali rođendanske čestitke...

Kortni i Travis

Foto: AP

Trevis Barker proslavio je 45. rođendan supruge Kortni Kardašijan tako što je podelio fotografiju na kojoj ona sedi na wc šolji.

Slika je bila veliko finale objave rokera benda Blink-182, i sakupilo je zabavne reakcije od strane njegovih 8,7 miliona pratilaca na Instagramu u četvrtak.

„To je prava ljubav“, napisala je jedna osoba u komentaru, dok je druga dodala: „Umirem od smeha! Nisi morao to da joj uradiš, ali drago mi je što jesi!!

U međuvremenu, drugi su smatrali da je slika, na kojoj Kardašijanka podiže svoju crnu haljinu dok čuči nad wc šoljom i široko se osmehuje kameri, nije bila prikladna.

„O moj bože! Fuj. Slika sa toaleta“, rekla je jedna osoba. Druga se oglasila rečima: „Žao mi je, ali slika toaleta je gadna. Nadam se da je Kortni to odobrila?"

Barkerova rođendanska počast, je naravno uključivala i druge slike njegove supružnice, kao što je nekoliko nežnih trenutaka između rijaliti zvezde i njihovog petomesečnog sina Rokija Trinaestog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

 

Na jednoj slici se Kardašijanka izležavala u krevetu, u privatnom avionu i na brodu sa Barkerom.

„Srećan rođendan mojoj prelepoj ženi, srodnoj duši i najboljoj prijateljici zauvek. Volim te“, napisao je muzičar, koji se oženio Kardašijankom 2022. godine, u opisu

„Volim naš zajednički život. Hvala ti što si najsjajnija žena koju bi iko mogao da poželi“, nastavio je.

„ Radujem se mnogim zajedničkim avanturama u godinama koje slede.“

Poznati članovi Kardašijanine porodice su joj takođe poslali rođendanske čestitke jednako dirljivim objavama na društvenim mrežama, prenosi Page Six

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading