"To je svaki put mučenje": Blejk Lajvli otkrila da joj je teško da gleda suprugove intimne scene

Olja Jelić Vesti 22.03.2024 10:05 0

Blejk Lajvli je u razgovoru za Tonight show otkrila da joj je teško da gleda intimne scene koje je snimio njen suprug Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli I Rajan Rejnodls

EPA

Blejk Lajvli je u razgovoru za Tonight show otkrila da joj je teško da gleda scene se*sa koje je snimio njen suprug Rajan Rejnolds. Prisetila se neugodne situacije koju je doživela tokom jednog leta sa ćerkom Džejms.

"Svi su u avionu želeli da gledaju Deadpool, svi. To je bilo pravo mučenje. Gde god sam pogledala, svaki ekran je prikazivao mog supruga u intimnim scenama sa drugom ženom. Onda je i moja ćerka pogledala ekran i počela da maše Rajanu jer je mislila da je to kao FaceTime", ispričala je 36-godišnja glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Inače, Deadpool je film iz 2016. godine u kojoj Rajan Rejnolds ima glavnu ulogu.

Nedavno je glumica otkrila i pravilo koje ona i suprug uvek slede kako bi održali varnice u braku. Vrlo su jasno dali do znanja da neće dopustiti da Holivud utiče na njihov ljubavni život.

Uprkos svojim zauzetim rasporedima, par je rekao da nikada ne rade u isto vreme i da to čini njihov brak jačim. Gostujući u emisiji Further Ado, zvezda Tračare objasnila je da, iako je njoj i njenom mužu posao važan, oni nikada ne žele da se on ispreči između njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Blejk i 47-godišnji Rajan imaju jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Poznati su po tome što često zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama. Zajedno imaju četvoro dece, od čega tri ćerke - Džejms (9), Inez (7) i Beti (4). Ime i pol četvrtog deteta još nisu otkrili.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading