Dženifer Lopez u teksas haljini koja je ultimativni trend ove sezone: Sakriva svaki višak, a njen model je vrlo zahvalan i praktičan

Olja Jelić Vesti 06.06.2023 17:30 0

Dženifer Lopez u privatnom životu voli da eksperimentiše sa stilovima. U njenom uličnom stilu vidi se težnja da spoji udobnost i ženstvenost, a najčešće nosi haljine.

Dženifer Lopez u teksas haljini koja je ultimativni trend ove sezone: Sakriva svaki višak, a njen model je vrlo zahvalan i praktičan

Shutterstock

Nedavno su paparaci uhvatili Dženifer Lopez tokom šopinga u Holivudu, a latino diva mamila je poglede u neobičnoj, iako modernoj kombinaciji.

Ona je u kupovinu novih krpica krenula u opuštenom izdanju. Džej Lo izabrala je maksi košulja-haljinu od tamnog teksasa sa potpisom italijanske modne kuće Valentino, a reč je o modelu koji nosi ime VGOLD Chambray i čija je cena paprenih 3.000 evra.

Teksas haljine su, inače, vodeći trend sezone, a pevačica se priklonila i trendu široke odeće i opuštenog kroja. Ova kracija je dugačka, kabasta i krase je prorezi sa obe strane, te mali džepovi u gornjem delu sa prepoznatljivim zlatnim slovom V, što je i zaštitni znak brenda.

Dženifer je izdanje zaokružila efektnim detaljima u vidu braon, kožne Gucci tašne sa zlatnom šnalom i čizmama preko kolena u istoj boji kao i torba. Svemu je dodala i velike, zlatne alke i trendi naočare za sunce sa svetlobraon staklima.

 

 

Komentari (0)
Loading