„Kad radiš ovo, ljubavni život ti cveta“: Mirko ima 60 godina i zaveo je duplo mlađu ženu, dao je savet svim muškarcima

Vesti 08.05.2024 15:58 0

Mirko je razveden, bio je u braku sa svojom vršnjakinjom, a sada je u vezi sa devojkom koja ima 28 godina.

muškarac

Shutterstock

Vitalni šezdesetogodišnjak je prošle godine odlučio da uživa u životu: "Nakon burnih godina provedenih u poslu kao preduzetnik, shvatio sam da vreme ne smemo uzimati zdravo za gotovo. Zato sam prošle godine odlučio da više uživam u životu i polako smanjujem poslovni angažman, sada znam da ne moram da radim od jutra do mraka".

Mirko je razveden, a bio je u braku sa svojom vršnjakinjom. Sada je u vezi sa devojkom koja ima 28 godina i koja mu pomaže kod reorganizacije života. "Samostalna je, inteligentna i uspešna. Završila je fakultet, ima pristojno plaćen posao i roditelji su je stambeno zbrinuli. Finansijski je nezavisna, a naša veza je ispunjena ljubavlju, razumevanjem i podrškom", istakao je Mirko za „Moje vrijeme“ i poručio svojim vršnjacima da se ne boje ljubavi u zrelim godinama.

muškarac

Shutterstock

 

"Iz svog iskustva mogu reći da ako pazite na zdravlje, ako pazite što jedete, ne pijete i ne pušite, ako kontrolišete težinu, pritisak i masnoće, dovoljno spavate i bavite se sportom, vaš ljubavni život neće imati trajanje", kazao je. "Preporučio bih jogu koja će vam smiriti um i probuditi telo. Uz to, pokušajte planinarenje jer će vas priroda podsetiti na to šta znači biti muškarac. Vaša partnerka će to nagraditi", zaključio je Mirko.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading