,,Torba veća od moje kuće": Trudna Sofija Riči potvrdila status modne ikone, 2 detalja su učinila da zablista

Vesti 28.03.2024 10:38 0

Riči je prošlog meseca u intervjuu za Vog podelila da očekuje devojčicu sa suprugom Eliotom Grejndžom (30)...

Sofija

Printscreen/Instagram/sofiarichiegrainge

Manekenka Sofija Riči (25) izgleda prelepo u sedmom mesecu trudnoće!

Riči je u nedavnom TikTok snimku pozirala u neodoljivoj ležernoj kombinaciji koja je oduševila njene pratioce. U prvom planu je bio trudnički stomačić, a potom i ogromna crna Šanel torba koju je nosila preko ramena. 

Roze džemper je kombinovala sa opuštenim crnim pantalonama, dok je na nogama nosila simpatične bele baletanke brenda Alaja. Slične je svojevremeno nosila i pevačica Dua Lipa. Ceo autfit je kompletirala crnim naočarima za sunce i jednostavnim zlatnim minđušama.

 

 

Riči je prošlog meseca u intervjuu za Vog podelila da očekuje devojčicu sa suprugom Eliotom Grejndžom (30), sa kojim se venčala u aprilu 2023. godine.

„Ona raste prilično brzo, tako da se [termin porođaja] približava“, rekla je Riči za publikaciju.

O otkrivanju pola bebe je rekla: „Obožavala sam otkrivanje pola na YouTube-u i TikTok-u, čak i pre nego što sam pričala o trudnoći, tako da smo dali informaciju o polu mojoj asistentkinji Beki, i kupili smo dva vatrometa sa konfetama : jedan plavi, jedan ružičasti."

Sofija je u video snimku objavljenom na njenom TikTok nalogu ranije ovog meseca podelila nekoliko stvari o svojoj trudnoći i otkrila jednu stvar kojoj se ne raduje posle porođaja.

„Jako se bojim da ću dobiti strije. Znam da to normalno, ali činim sve što mogu da ih sprečim“, nastavlja Riči.

„Kada sam prvi put saznala da sam trudna, moja doktorka je rekla: 'Imam ovaj šea puter koji ljudi vole.' Opsednuta sam. Potrošila sam šest pakovanja i naručila još." 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading