Lip flip je najnoviji mejkap trend: Šminkerski trik za punije usne

Olja Jelić Vesti 13.06.2023 17:05 0

Magija šminke nam omogućava da istaknemo naše omiljene karakteristike i poboljšamo one oblasti u kojima bismo želeli više volumena

Kloi

Printscreen/Instagram

Trenutno, napredak tehnologija nam omogućava da modifikujemo one delove našeg tela koji nam se ne sviđaju ili sa kojima se ne osećamo potpuno prijatno.

Svako je slobodan da donosi ove odluke kako želi, međutim, kada je u pitanju lice, ako ne želite da se podvrgnete operaciji, dobra šminka takođe može doneti velike promene kao što je slučaj sa trikom za punije usne. 

Mejkap trik za punije usne

U ovom slučaju vam donosimo tehniku „lip flip“, koja nam samo pomoću olovke za usne omogućava da dobijemo volumen usana, nešto što mnogi danas traže.Ešli Holm je šminkerka koja šminka poznate ličnosti poput Kloi Kardašijan i Džej Lo i kaže da vam ovaj trik omogućava da za nekoliko sekundi dobijete punije usne.

 

 

Kako funkcioniše ovaj mejkap trik za punije usne?

Najvažnije je da koristite olovku koji najviše podseća na naš ton kože, kako biste stvorili što prirodniji efekat. Počnite tako što ćete ocrtati gornji deo usne, da biste zatim ocrtali svaku stranu do uglova, pokušavajući da ne forsirate liniju.

 

 

Kada prođemo i kroz donji deo usne, četkicom ćemo nastaviti da blendamo linije. Na ovaj način ćemo izbeći da olovka skrene pažnju i stvorićemo iluziju da su nam usta zaista magično postala punija.

Komentari (0)
Loading