Izgledaju BESPREKORNO iako više nisu devojke: Evo koje odevne komade nose modne influenserke koje su zakoračile u šestu deceniju

Vesti 16.05.2023 20:12 0

Društvene mreže potpuno su promenile način na koji svet funkcioniše pa su tako i mnoga pravila koja su u prošlom veku važila, na sreću svih dama zaboravljena

Izgledaju BESPREKORNO iako više nisu devojke: Evo koje odevne komade nose modne influenserke koje su zakoračile u šestu deceniju

Shutterstock

Tako je danas sasvim normalno i mougće da započnete karijeru modela ili modne influenserke u poznim godinama, pa čak iako ste ušle u sedmu ili osmu deceniju života.

Takozvane "plus age" influenserke poput Karmen Gimeno, Maje Mask ili Grejs Ganem privlače sve veću pažnju pratilaca, a mnoge mlade devojke takđe pronalaze inspiraciju u njihovom stilu.

One su dokazale da godine nisu nikakva prepreka za postizanje savršenog izgleda i dobrog stila, a interesantno je da često kombinuju mladalačke komade, ali i strožije krojeve za starije dame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

 

Maja Mask, inače majka Ilona Maska često dokazuje da cvetni print ne pristaje samo mladim devojkama, nepogrešivo birajući vesele dezene i inspirativne krojeve koje joj daju mladalački izgled, ali joj ne oduzimaju zrelost.

Grejs Ganem dokazuje da se i u poznim godinama mogu birati "oversize" odela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

Ona inače obožava jarke boje, šareni print i ne libi se da pokaže svoje telo u inspirativnim kupaćim kostimima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

Grejs nema problem ni sa takozvanom "uličnom modom", a savršeno je dokazala da kratku roze majjicu i široke farmerke može nositi i "žena u godinama", uprkos činjenici da na ovoj fotografiji više liči na devojku.

S druge strane, stil Karmen Gimeno je pretežno udoban i praktičan, a kod nje otkrivamo savršenu kombinaciju kratkih blejzera i širokih farmerki.

 

 

Najčešće bira klasične modele, one širokih nogavica i poslednjih godina jako popularne baggy modele.

 

 

 

Interesantno je da je većina ovih modela dostupna high street radnjama, a u našoj GALERIJI pronađite slične modele.

 

 

 

Komentari (0)
Loading