Za devojku Dušana Vlahovića leto je već POČELO: Zavodljivu Karolinu zovu "Italijanska Megan Foks"

Vesti 26.03.2023 10:05 0

Kako su tamošnji mediji pisali Vlahović je pao na čari lepe manekenke koju zbog atraktivnog izgleda porede sa Megan Foks.

Za devojku Dušana Vlahovića leto je već POČELO: Zavodljivu Karolinu zovu "Italijanska Megan Foks"

Profimedia

 

Mis Italije za 2019. godinu, za koju se inače tokom prošle godine spekulisalo da ima drugog dečka pored Vlahovića, govorila je i o povredi srpskog napadača koja ga već duže vreme muči. Uoči Svetskog prvenstva u Kataru doživeo je povredu prepona zbog koje nije mogao da pruži najbolje partije za Srbiju, a tek nedavno se vratio na teren.

"Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi", zaključila je Karolina Stramare koja je praktično ovim intervjuom potvrdila njihovu vezu koja po nekim procenama traje skoro godinu dana.

 

 

Priče o vezi započele su nakon što su zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka. Dušan je 28. januara napunio 22 godine, a Karolina dan ranije 23.

Inače, lepa Karolina nakon što je postala Miss Italije, titulu je posvetila majci koja je2018. godine izgubila bitku sa rakom. Ovu lepoticu samo na Instagramu prati preko 450 hiljada ljudi, a ispod svake objave može se pročitati sijaset komplimenta na račun njenog izgleda koji, malo je reći da obara s nogu.

 

 

Devojka srpskog fudbalera Dušana Vlahovića je atraktivne fotografije sa snimanja objavila na svom Instagramu, a kako se vidi iz priloženog, zanosna figura i upečatljiv pogled bili su centralni motivi fotografije.

Zanosna Italijanka je u najnovijoj kolekciji kupaćih kostima pomenutog brenda mnogima probudila maštu, a svoje divljenje Karolininoj prirodnoj lepoti njeni pratioci su izrazili i u komentarima.

"Kada kažem savršenstvo!"

Kompletno...",

"Kakav prirodna lepota", bili su samo neki od komentara.

Komentari (0)
Loading