Zbog OBRVA joj prete SMRĆU: Njen izgled podelio svet, za jedne je privlačna i prirodna, a za druge AKREP

Vesti 21.02.2023 10:32 0

Manekenka Sofija Hadžipanteli (24) priznaje da je uvek volela da šokira sve, a to je sasvim sigurno uradila svojim jedinstvenim izgledom

Zbog OBRVA joj prete SMRĆU: Njen izgled podelio svet, za jedne je privlačna i prirodna, a za druge AKREP

Printscreen/Instagram

Preokret u životu, ali i karijeri, mlade Kipranke je nastao kada je odlučila da prestane da čupa svoje prirodno guste obrve, i ime u modnom svetu je izgradila kao “devojka sa jednom obrvom”.

Sofija je sasvim ispravno, na vreme shvatila, da veliku pažnju može da privuče time što će se razlikovati od drugih devojaka i što će narušiti ustaljene standarde lepote.

I uspela je u tome, čak i više nego što je nameravala. Njene fotografije izazivaju hiljade komentara, i većina je negativna.

“Neću da sedim ovde i kažem da nema negativnih komentara, kada to nije istina. Većina ih je negativnih, a često dobijam i pretnje smrću”, izjavila je Sofija prilikom gostovanja u emisiji Pirsa Morgana.

U komentarima joj često poručuju da depilira obrve i liči na “normalno žensko”…

Hadžipanteli je, da sve bude još zanimljivije, prirodna plavuša i namerno potamnjuje svoje obrve kako bi bile upečatljivije. Bez obzira na brutalne napade i kritike, ona je izgradila uspešnu karijeru.

Snimala je editorijale za najpoznatije svetske modne magazine, potpisala je ugovor sa jednom britanskom modeling agencijom i to nije sve. Na Instagramu je pokrenula akciju “monoobrva” (Unibrow Movement)…

Šta vi mislite o Sofijinom izgledu?

 

Komentari (0)
Loading