Žene su "OPSEDNUTE" ovim začinom i tvrde da od njega rastu USNE: Kozmetičarka Svetlana objašnjava koliko dugo CIMET utiče na volumen usana

Vesti 15.09.2021 21:11 0

Pošto je već dugi niz godina popularno i u trendu imati velike usne, mnoge žene su probale razne trikove da ih povećaju, ali i da izbegnu "iglu"

Žene su "OPSEDNUTE" ovim začinom i tvrde da od njega rastu USNE: Kozmetičarka Svetlana objašnjava koliko dugo CIMET utiče na volumen usana

unsplash.com

Veruje se da su prave srećnice one devojke koje samo nanesu ruž i time završe sa šminkanjem ovog dela lica. Dok druge često moraju da odvoje dodatno vreme za "docrtavanje" i iscrtavanje usana - kako bi jelte izgledale veće.

Međutim, ukoliko niste ljubitelj igle i želite da izbegnete hijaluron za usne ili botoks, na internetu možete naći mnogobrojne savete za povećavanje usana, među kojima je i trik sa cimetom.

Povećanje usana cimetom

Cimet deluje blagotovrno na naš organizam, ali on i pored toga predstavlja najpovoljnije rešenje za trenutno uvećavanje usana. Cimet irtira kožu usana prodirući u sitne pore, iako blago pecka, one koje su probale tvrde da je ovo znak da počinje da deluje.

Jedna kesica cimeta biće dovoljno za pripremu smese za povećanje usana, a sve što vam je potrebno za ovu smesu je: malo vazelina, malo maslinovog ulja i kesica cimeta.

Za pripremu smese potrebno je da sve pomešate u posudicu, a zatim štapićem za čišćenje ušiju nanesite smesu na usne.

Za pra minuta ćete osetiti blago peckanja, a potom ćete i primetit da vam se usne povećavaju.

Šta kozmetičari misle o ovome?

- Ovaj metod je apsolutno bezbedan, ako držite cimet na usnama samo nekoliko minuta. Međutim, imajte u vidu da efekti nisu trajni. Zbog iritacije usne će biti otečene do sat vremena - objasnila je kozmetičarka Svetlana Orlandić za portal "Naj žena" i dodala da se identičan efekat može dobiti i sa čili papričicom.

Takođe kozmetičarka je napomenula da neće svako dobiti želene efekte od ovog trika sa cimetom, ali ni sa čili papričicom.

Komentari (0)
Loading