Doživela je najgori dejt ikada: Nakon što joj je ovo zatražio pobegla je glavom bez obzira

Olja Jelić Vesti 20.02.2024 19:53 0

Nije se nadala ovakvom dejtu

Devojka

Printscreen/TikTok

Upoznavanja i izlasci na sastanke sa nepoznatim potencijalnim partnerima mogu biti kao vožnja rolerkosterom, ispunjeno različitim iskustvima.  Ali za jednu ženu jedan od sastanaka zaslužio je titulu "najgoreg sastanka ikada".

U njenoj iskrenoj ispovesti, ova žena je podelila da je prošla kroz brojne sastanke, ali jedan se posebno ističe kao noćna mora. Detalji koje je otkrila prikazuju sliku sastanka koji je krenuo strahovito naopako. Srž problema je izgleda potekla iz neslaganja očekivanja. Žena je očigledno očekivala prijatno veče, ali je njen partner imao potpuno drugačiji plan u glavi. Ovaj očigledan nesklad u očekivanjima postavio je scenu za veče neugodnosti i razočaranja.

Kako je veče odmicalo, postalo je sve očiglednije da sastanak ne ide prema planu. Žena se našla u situaciji koja je daleko od onoga što je očekivala. 

- Moj najgori prvi sastanak ikad je bio kad se nazvao 'taticom', očekivao da mu kuvam kad god poželi te nakon toga izgovorio još kritičnih izjava - napisala je tiktokerka Nav.

 

@n33_bb WAIT FOR THE END LMAO. I would absolutely love to hear other people’s experiences🤣🤣 #FlexEveryAngle #DoTheSmartThings #fyp ♬ original sound - Nav

 

 

Nav ima gotovo 47.000 pratitelja na TikToku i objavljuje snimke i momente iz svog života.

- Dopustite mi da vam ispričam priču o najgorem sastanku na kojem sam ikada bila - rekla je ova lepotica i zagolicala maštu svojih pratilaca.

Iako je iskustvo strašnog sastanka može biti razočaravajuće, važno je zapamtiti da svako iskustvo, ma koliko neprijatno, može pružiti uvide i mudrost. 

- Dakle, počinje dobro. Idemo na večeru, nekako je slatko, razgovaramo. Ali do problema dolazi kad se napije. Najednom kreću neobične izjave koje su zapravo upozorenje i ja ih ne mogu ignorisati. I najednom, dok razgovaramo, on pita, želim li ja da se on brine o meni. Pitam ga, oprosti, šta misliš pod time. A on veli da kad ćemo se venčati i imati decu, želim li ja da se on brine o meni - počinje ispovest ova devojka.

Žena je na to bila potpuno zbunjena, jer ga zapravo nije ni poznavala.

- I ja mu to kažem da nisam baš razmišljala o tome jer ga jedva znam - navodi pa dalje objašnjava još šokantnije detalje njihovog razgovora.

- Nakon toga je on izjavio kako bih se  brinula o kući i deci, a on ako poželi sendvič, da će mu ona napraviti to šta želi. Ako tata želi sendvič, onda će tata dobiti sendvič, tako je rekao - izgovorila je Nav objašnjavajući kako je sedela kao zaleđena nakon ovih reči, prenosi Srećna Republika

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading