Dnevni horoskop za nedelju, 28. januar: Bikovi u sukobu sa partnerom, Ribe da se čuvaju naglih odluka, a šta je sa Blizancima?

Vesti 27.01.2024 19:24 0

Vaša astro prognoza je spremna...

Horoskop

Shutterstock

Ovan

U ovom periodu sve je veoma komplikovano što se tiče odnosa sa partnerom pa morate naći način da sami završavate one stvari koje su bile predviđene da odradite zajedno. Poslovna situacija će biti mnogo bolja u narednih nekoliko dana.  

 

Bik

Čuvajte se naglih poslovnih preokreta kojima su skloni drugi ljudi jer to može i vas emotivno da košta. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog problema koje partner ima unutar svoje porodice. Zdravlje je stabilno. 

 

Blizanci

Dugo niste bili dobro raspoloženi kao što ćete biti tokom dana jer ćete saznati jako lepe vesti u vezi budućeg putovanja. Do kraja dana probajte da odmorite jer vam sledi veoma aktivna poslovna nedelja. 

 

Rak 

Dan počinje vašom potrebom da dominirate i da sve što organizujete bude po vašem. Situacija sa porodičnim obavezama je veoma zategnuta jer niko ne želi da povuče deblji kraj. Ljubavna situacija je na prekretnici i ništa ne zavisi od vas. 

 

Lav

U ovom periodu možete biti mirni što se tiče odnosa sa partnerom jer ste već postigli jako dobre dogovore unazad nekoliko dana. pokazuju dovoljno poštovanja i razumevanja. 

 

Devica

Danas ste veoma pozitivno raspoloženi zbog poslovnih potencijalnih razgovora koji slede od sledeće nedelje. A kad je u pitanju vaš ljubavni odnos tu ćete biti veoma zahtevni i nećete moći da dominirate. 

 

Vaga

Venera predstavlja vašu vladajuću planetu i u ovom periodu vam podiže raspoloženje na mnogo veći nivo. Čuvajte se naglih poslovnih preokreta od kojih vam zavisi i poslovna pozicija i ono što nosite unutar sebe. 

 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i to se negativno odražava na vaše razumevanje. Ne dozvolite da se drugi okreću protiv vas posebno kada su u pitanju poslovi koje trebate da završavate.

 

Strelac 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Ljubav je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Zdravlje je odlično. 

 

Jarac

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Ljubavni odnosi vas veoma iritiraju zbog vaše potrebe da dominirate. Glavobolja. 

 

Vodolija

U ovom periodu najvažnije je da se posvetite svemu onome što ste planirali. Partnerski odnos je veoma komplikovan zbog vaše potrebe da budete mnogo više u centru pažnje. Zdravlje je odlično.

 

Ribe

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading