Dnevni horoskop za subotu, 27. januar: Rakovi dobijaju ,,vetar u leđa", Devici stižu važni saveti od jednog znaka

Vesti 26.01.2024 19:30 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. Čuvajte se duplih prijatelja i njihovih opravdanja. Nije sve u parama. 

 

Bik 

Danas se bavite ljubavnim odnosima i to se veoma negativno odražava na vašu ličnost. Čuvajte se naglih odluka u vezi partnerskog odnosa. Niko nije savršen pa ni vaš ljubavni odnos. Zdravlje je odlično.  

 

Blizanci

Tokom ovog dana bićete pod velikim uticajem drugih ljudi koji imaju svoje zahteve i potrebe. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi budu na neki način zanemarivali jer je sve to deo života. Niko nije savršen. 

 

Rak 

Početak dana je pod uticajem Marsa i Venere koji vam daju " vetar u leđa" i ne možete da se okrene protiv sebe. Morate da imate više razumevanja za svoje potrebe i ciljeve. Zdravlje je stabilno.

 

Lav

Na vama je da odlučite da li ćete biti okrenuti svemu onome što ste planirali ili ćete biti u sadašnjem trenutku. Niko nema dovoljno razumevanja za vas i vašeg poteebe. Čuvajte se naglih pokreta u vezi zdravlja. 

 

Devica

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije ali ipak ćete imati osećaj da je sve nekako previse forsirano. Osoba u znaku Ovna vam daje dobre savete u vezi posla i poslovnih planova. 

 

Vaga 

Danas se bavite stvarima koje su veoma emotivno osetljive. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život i to se najviše odnosi na vaseg partnera. Ljubomora ne rešava ništa ali ipak nađite način da se suprostavite partneru. 

 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život i vaše mišljenje o sebi. Niko ne zna šta je vama u srcu. Glavobolja. 

 

Strelac

Previše ste okupirani stvarima koje su veoma nestabilne i nemaju odredjenu svrhu. Ovo se odnosi na poslovnu saradnju sa inostranstvom i to vas čini veoma nervoznim. Zdravlje je odlično. 

 

Jarac

Probajte da se posvetite svemu onome što ste previše odlagali. Takodje i odmor vam je potreban pa se organizujte u tom pravcu ovih dana. Prijatelji će imati potrebu da vam se mešaju u život. 

 

Vodolija

U narednih nekoliko dana kasnićete sa obavezama i to vas može mnogo emotivno koštati. Ne donosite zaključke koje se odnose na vaše zdravlje i raspoloženje. Ipak sve je veoma promenljivog karaktera. 

 

Ribe 

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Niko nema prava da vas pita kako se osećate dok god nemate potrebu da to kažete. Zdravlje je stabilnije u odnosu na prošli period. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading