Dnevni horoskop za subotu, 7. oktobar: Lavovi poletni, Vage prate tračevi, Škorpije da primene poslovnu strategiju

Vesti 06.10.2023 19:30 0

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

 

 U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje znanje jer su mogući aspekti svadje u sukoba na planu posla. Do kraja dana vodite računa da se ne prehladite jer su vremenske prilike veoma promenljive. 

 

Bik 

 

Vaša poslovna situacija je veoma važna da se reši do kraja i da ne postavljate razna pitanja drugima. Gledajte sebe i svoje sposobnosti jer je to jedini način da sve okrenete u svoju korist. Ljubavni odnosi su zategnuti ali se popravlja vaše raspoloženje. 

 

Blizanci

 

Merkur je aktivan kroz vaše polje poslovnih odnosa i tokom dana bićete veoma poslovno ponosni na sebe. Ne dozvolite da vas drugi zloupotrebljavaju i koriste vasu dobrotu. Partnerski odnos je veoma dominantan u predvečerju zbog partnerove poslovne priče. 

 

Rak 

 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnih odnosa sa osobom u znaku Device. To je veoma bitan poslovni odnos koji može da donose velike poslovne saradnje. Emotivno ste jako dobro jer umete da delujete pozitivno na druge oko sebe. 

 

Lav 

 

Tokom jutra bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom što pokreće dobru energiju. Posao i sve što ima veze sa tim je veoma napeto jer ne želite da se bavite životom drugih ljudi.  Najvažnije je da budete u skladu sa sobom i svojim željama. 

 

Devica 

 

Situacija je veoma napeta kada je reč o mogućim aspektima svadje ali partner će itekako umeti da vas postavi na pravo mesto. Nemojte se previše oslanjati na druge već potrazite svoju snagu u smislu poslovnih pregovora sa inostranstvom. Glavobolja. 

 

Vaga 

 

Tokom dana vodite računa o mogućim tračevima zbog kojih možete imati probleme na poslu i sa ljudima sa kojima saradjujete. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljstvu i saradnji sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

 

Škorpija

 

Danas ste posebno inspirisani lepim rečima od strane partnera i to prenosite na odnos sa drugim ljudima. Poslovna strategija je veoma uspešna posebno kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom. 

 

Strelac

 

Danas ćete biti aktivni na svim planovima a osoba u znaku Lava vam stvara neprilike jer ne želi da deli informacije sa vama. Probajte kroz razgovor da dobijete te informacije od osobe u znaku Lava, jer vam to može samo pomoći. 

 

Jarac

 

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja osobe koje su vam emotivno bliske. To se može odnositi na Vasu porodicu ali i na sve ljude koji su vam bliski. Nemojte se previše oslanjati na druge u vezi novca. Zdravlje je stabilno. 

 

Vodolija

 

Merkur u znaku Vage vam itekako prija i donosi vam mogućnost da se kroz razgovor sa partnerom osećate mnogo bolje. Zdravstveno stanje je kritično ako se dovoljno ne posvetite sebi i svom unutrašnjem miru. 

 

Ribe 

 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijom koja ima veze sa partnerom i partnerskim emocijama. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device koja vam može biti i veliki prijatelj i dobra poslovna podrška. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li znate koji horoskopski znaci mogu da budu jako teške svekrve? 🫢 #najzena #horoskop #horoskopskiznakovi #svekrva #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading