16:27 Porodica SA DVE GODINE IŠLA U SOLARIJUM, DRŽALA DIJETU Majka je redovno tukla da bi bila najlepša, a evo kako danas izgleda
17:30 Porodica Pismo naše čitateljke: Kada sam saznala gde odlazi PLATA mog supruga, ŠOKIRALA SAM SE, on nju SPONZORIŠE!
11:15 Ispovesti Pismo naše čitateljke: Nikada nisam PREVARILA svog muža, sada se zbog toga kajem, koliko li ima NESREĆNIH žena KAO JA?
12:47 Poznati Potresna životna priča Svetlane Kitić: Preživela je PAKAO, prvi muž joj nestao bez TRAGA, a drugog su UBILI na kućnom pragu, ali tu nije kraj drame!
22:30 Porodica Mlada ŠOKIRALA svatove, napravila čitavu pometnju: Nisu joj smetale ni visoke ŠTIKLE, a ni VENČANICA!
22:15 Porodica Šta znači kada vas NAJMILIJI zlostavljaju? "Majka mi je oduzela NAJBOLJE godine života, a pred SMRT rekla da me MRZI"
15:02 Ispovesti Pobegla je u Ameriku kada joj se dečko OBESIO: Majka je uvela u PROSTITUCIJU, iza rešetaka je završila zbog DROGE, a tamo je upoznala NJU
16:20 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST BAKA MILENE RASPLAKALA JE SRBIJU: Voze skupe automobile, letuju u luksuznim hotelima, a ja gladujem i krpim za lekove
16:48 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ĐAKOVICE: Nisam se vratila da bih opet bežala – OSTAJEM OVDE!
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću