22:26 Poznati Iako su joj RODITELJI vrhunski UMETNICI, u svetu glume ostavila je SVOJ PEČAT: Da li prepoznajete DEVOJČICU sa fotografije?
18:45 Poznati Kalina je PRVI put progovorila o NASILJU bivšeg partnera: A sada se oglasila i njegova PRVA ŽENA i potvrdila da je ISTO preživela
17:35 Poznati Sve žene Petra Strugara: Samo par meseci nakon njegovog RAZVODA usledile su glasine da je sada sa OVOM glumicom!
17:10 Poznati Danas su obe SJAJNE glumice: Njena majka je ostavila OGROMAN trag u domaćoj KINEMATOGRAFIJI, ali i ćerka je FANTASTIČNA umetnica
09:40 Poznati Dobila je sepsu, upala u komu, pa u kliničku smrt: Naša poznata glumica JEDVA preživala nakon porođaja, pa otvorila dušu
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?