15:57 Horoskop Danas se odvija anularno solarno pomračenje u Vagi: 4 znaka Zodijaka će posebno osetiti ovu energiju, bolje obratite pažnju
17:30 Horoskop Pomračenje Meseca u Škorpiji donelo nam je HAOS: Porast nasilja, sajber kriminala, sve tajne biće otkrivene!
15:31 Horoskop Ova je godina razvoda: Stiže veliko pomračenje Sunca, ova tri znaka zauvek će staviti tačku na brak
11:15 Horoskop Ovo su DVA najkritičnija DATUMA do kraja godine: Doneće nam velike promene, otkriće se sve SKANDALOZNE TAJNE!
15:49 Dom i saveti Dve DEVOJČICE preminule zbog NOVOG TikTok izazova: Roditelji obratite pažnju na vašu decu!
14:00 Horoskop Dva MOĆNA POMRAČENJA će svakom znaku pomrsiti konce: Najveći uticaj će se osetiti u FINANSIJAMA, ovi DANI su najkritičniji!
15:51 Horoskop Stiže nam POMRAČENJE MESECA za samo ŠEST DANA! Nekom se život MENJA IZ KORENA, a ovaj ZEMLJANI znak mora ŠIROM da OTVORI OČI!
10:20 Dom i saveti Žute plastične kutije? Ne bacajte ih – ovaj trik će ih očistiti bez hemije i vratiti im stari sjaj
10:05 Zdravlje ,,Telo mi se treslo satima": Devojka pojela čokoladu, pa automatski zažalila, nije znala da sadrži ovo
09:46 Dom i saveti Uklanja masnoću, ali i kamenac iznad sudopere: Ova mešavina je idalna za čišćenje pločica u kuhinji, ne bacajte pare na hemikalije
09:12 Horoskop Jednom astro znaku je suđeno da bude nesrećan: Pati ceo život, problemi ga napadaju sa svih strana, a samom sebi je najveći neprijatelj
08:41 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu: Ne očekuju da im sve bude servirano kao na tacni, već rade ove 4 moćne stvari
08:15 Zdravlje Tata fotografisao sina (4) na rođendanu i shvatio da dete ima rak: "Jedan detalj u oku mi je bio dovoljan da znam da nas čeka užas"