11:52 Porodica Ljubica za 11 dana u Grčkoj potroši samo 10 evra: 11 godina ovako letujem, nikada mi ni dinar više nije bio potreban
08:00 Zdravlje U nekim delovima već kao u Sahari! Turisti, pažnja: Grčka je na udaru velikog toplotnog talasa, doktori upozoravaju na opasne posledice
12:36 Poznati Ljudi u šoku zbog Grkinje: Privukla je pažnju energijom i izgledom, a kada je rekla koliko ima godina, svi su zinuli!
08:00 Zdravlje Saveti stogodišnjaka: Ljudi sa najdužim životnim vekom ne preskaču doručak i svako jutro rade ovo
14:40 Ispovesti Zaljubili smo se u Sarti, a onda nas je sačekalo iznenađenje: Aleksandra otkrila šta se desilo posle 15 godina, od čega još drhti
11:02 Ispovesti Srbin se pohvalio šta je doneo na plažu, pa po njemu osuli rafal uvreda: Sendviči i paradajz su "ništa" spram ovog poteza
17:30 Porodica Saga sa burmama se nastavlja: Dragana se obratila Srbima u Grčkoj za pomoć, a za sve je kriv njen muž
10:38 Ispovesti Sela sam u restoran u Grčkoj i naručila ribu: Pala sam u nesvest kada sam videla račun, ljudi ovo nije normalno, pazite gde i šta jedete
16:27 Porodica Ljubica za 11 dana u Grčkoj potroši samo deset evra: "Godinama ovako letujem, nikada mi ni dinar više nije bio potreban"
13:40 Porodica Beograđanin izneo ŠOKANTAN detalj sa letovališta: Otišao je u GRČKU na odmor, ali ovakvim CENAMA se niko nije NADAO!
09:00 Ispovesti Ceo Balkan zaratio zbog "paradajz turista": "Brate, znam da nemaš para, ali ipak nemoj ovo da radiš"
17:00 Ispovesti Poručila sam musaku u Grčkoj, a evo šta sam dobila: Naši turisti ne prestaju da se čude grčkoj kulinarskoj sceni
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju