18:09 Poznati Hju Džekmen potvrdio vezu koja je bila tajna: Svi su šokirani što se razveo zbog te koleginice
17:04 Poznati ,,To je duboka rana": Hju Džekmen se razvodi nakon 27 godina braka, ovo je bila prelomna tačka
19:47 Poznati Bivša žena najboljeg frajera na svetu "ocrnila" ga za sve pare: Ni njegovu novu devojku nije poštedela!
16:31 Poznati Još nije ni predao papire za razvod, a već planira drugoj da stavi verenički prsten: Glumac totalno odlepio za 7 godina mlađom koleginicom
18:26 Poznati Razveo se nakon 30 godina braka, a sada ne skida ruke sa koleginice: Govor tela odao novi holivudski par
11:30 Poznati Žene su mu se nudile KAO NA TACNI, a on beskrajno voli jednu: Izabranica Hjua Džekmana je 13 godina STARIJA, ali imaju najstabilniji brak u Holivudu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac